Around the clock on the first Wednesday of the year

Tuesday

På årets første onsdag, den i forrige uke, dokumenterte jeg hver time. La oss se hvordan dagen forløp!

07.00: Opp og stå! Morgenrutinene er på plass igjen etter ferien, og månen lyser opp før sola våkner, og det blir ristet brød med avocado til frokost.

Around the clock
Around the clock

08.00: Jeg tar oppvasken, for det er min tur, mens Jonasflotte stikker til universitetet.

Around the clock09.00: Dusj og påkledning. Jeg velger meg prikkekjole og perlering.

Around the clockFor øvrig prøver jeg å ta et bilde av dagens leppestift, men kameraet mitt vil heller fokusere på smuss på speilet. Takk for den.

Around the clock10.00-11.00: Arbeidstid. Jeg tekster en kortfilm fra Dreamworks, basert på Dragetreneren! Sånt er jo kjempekoselig.

Around the clock12.00: Jeg ser et ekorn utenfor vinduet (iiih!) og jobber videre.

Around the clock13.00: Jonasflotte kommer hjem fra universitetet, og vi spiser lunsj (wraps med mer avocado!) og drikker kaffe sammen mens vi ser på Awesome Games Done Quick, som foregår hele den første uka i januar.

Around the clock
Around the clock

14.00: Etter en halv arbeidsdag har vi begge gjort det vi måtte gjøre, så vi drar ut i byen. Jeg tar på meg kattevanter, og vi setter kursen mot undergrunnen.

Around the clock15.00: Vi ankommer Shoreditch! Denne bydelen er en herlig blanding av nytt og gammelt, og har sin helt egne sjarm. Her er det billige gatekjøkken, hippe hoteller og bråkete byggeplasser om hverandre, og nye skyskrapere står ved siden av gamle, ærverdige bygninger, og det hele rammes inn av hipsterkultur og masse morsom gatekunst.

Around the clock
Around the clock

Her er det stort vintage-miljø, og jeg har fått julegavepenger, så jeg går på kjolejakt! (Jonasflotte er på utkikk etter sine egne greier.)

Around the clock16.00: Mørket begynner å falle, og vi fortsetter runden vår hver for oss.

Around the clock17.00: Jeg bretter opp ermene og gyver løs på Beyond Retro. De har kjempeutvalg og egen tilbudsseksjon, så jeg har satt av en hel time til å se gjennom sortimentet deres!

Around the clock
Around the clock

18.00: Jonasflotte og jeg møtes igjen, begge med fangst etter handlerunden. Hurra! Tid for belønning i form av kaffepause!
Vi går til Fika, et svensk sted på Brick Lane som har kanelbullar og filterkaffe. Sånt man savner <3

Around the clock
Around the clock

19.00: Vi tar undergrunnen hjemover. Jonasflotte leser, og jeg beundrer mine to kjolefunn!

Around the clock
Around the clock

20.00: Vi kommer hjem, og det ligger noe og venter i postkassa: Et nytt linselokk med tråd som jeg bestilte på nett uka før. Fikk tips om at det er praktisk, og fant et på salg. Selv om jeg aldri har mistet lokket hittil, blir sjansen enda mindre nå, hoho.

Around the clock21.00: Pizzaen vår ankommer. Ingen av oss følte for å kokkelere, så det blir sen middag av denne enkle – og supergode – typen!

Around the clock22.00: Vi avslutter dagen med mer AGDQ, og med mørk sjokolade som jeg fikk i julegave hjemmefra.

Around the clockEn riktig fin første onsdag i 2016!

– – – – –
In other words: On the first Wednesday of the year, the one last week, I decided to document my doings every hour. This is what it looked like – I worked with subtitling while my boyfriend was at the university, and since we both finished what we had to do before lunch, we headed out after. To Shoreditch, where I went vintage shopping, as I had Christmas money! My boyfriend did his own thing while I browsed the shops, and after a few hours we met up and had coffee and cinnamon buns. The we went back home – both with loot! – and ordered pizza. Great Wednesday!

Reklame

24 tanker på “Around the clock on the first Wednesday of the year

 1. Er litt nysgjerrig på den tekstejobben din. Virker som en artig jobb! Kan du ikke skrive noe mer om den, hvordan har du funnet den, hva tekster du, er det bra betalt etc. ? Har du allerede manus på engelsk, eller må du bare oversette alt du hører? Hvilke regler må du forholde deg til? Du må jo sikkert droppe visse ting siden det skal være typ 20 ord eller hva det er, hvordan går du fram for å gjøre det? Hvordan fikk du jobben, har du studert engelsk/oversettelse? Fant ikke noe tidligere innlegg om det og som du kanskje fosrstår, interesserer det meg veldig!
  PS. takk for en fin, gledesfylt og inspirerende blogg som jeg nå har lest i en del år!

  Liker

  • Selv takk for hyggelig kommentar – så gøy at dette emnet interesserer. Ettersom det virker som at flere er nysgjerrige, kommer jeg til å skrive et lite innlegg om tekstejobbingen! Hold utkikk i neste uke eller uka etter. God helg!

   Liker

 2. översättning och textning. SÅ KUL. flera jag pluggar med kommer ju mer från marknadsföringshållet medan jag är en true lingvist och språknörd. detta är typ som en liten DRÖM :)))))

  Liker

 3. For en supersøt post! Dét fikk jeg og lyst til å gjøre. Forøvrig blir jeg så glad av din holdning til livet og kjoler og leppestift – ja, det meste egentlig :)

  Liker

 4. Tilbaketråkk: Three new green things | Et dryss kanel

 5. Tilbaketråkk: Patchwork: January | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..