Summer dreams

So close and yet so far. Sommeren virker laaaangt unna når jeg ser på nedbøren og gradestokken, men om en måned er vi nesten midtveis i juni! I mellomtida drømmer jeg meg vekk i bilder fra fjoråret (sånne som av en eller annen grunn aldri havnet på bloggen).

Tenk, så mye vi har å se frem til når sommeren endelig kommer! Her er samling av sånt jeg gleder meg til!

-Enkle antrekk. En liten kjole eller et lite skjørt og en liten topp. Ingen jakke, ingen bekymringer. Har man sandaler og solbriller, er man klar for alt.

Sunny simplicity– Frokoster på balkongen.

Summer
Summer

– Freden som senker seg over byen i fellesferien. Å vandre rundt i nesten folketomme gater som vibrerer av varme.

Summer– Parkliv. Å møtes i parken på en halvtimes varsel en tilfeldig tirsdagskveld.

Summer
Summer
Summer

– Lange, lyse kvelder og rosa solnedganger på takterrassen.

Summer– Musikkens dag. Alltid en morsom begivenhet, synes jeg! I fjor var det pynt og smil og opptredener over alt i byen, og Jonasflotte og jeg gikk fra sted til sted og konsert til konsert hele ettermiddagen, og jeg hadde rutete kjole på. (Fun fact: Jeg konfirmerte meg i den!)

Summer
Summer
Summer

– Lett, frisk mat. Sushi-middag på balkongen, for eksempel.

Summer– Utflukter og utforsking. Båtturer til øyene, rusleturer i solvarm skog, kjøreturer med gode venner… Samt oppdagelsesferder i utkanten av Frognerparken, for eksempel.

Summer
Summer

– Å kunne gå uten strømper og cardigans selv på grå dager, fordi lufta er varm uansett vær.

Summer
Summer

– Vin på uteserveringer.

Summer– Lesestunder på benker med limonade og solbriller.

Summer– Sommerfester og andre morsomheter som aldri tar slutt, og en himmel som aldri blir mørk, samme hvor sent man snubler hjem.

Bright at bedtimeLivet føles lett om sommeren. Særlig i ferien; da har man så lite å uroe seg for og så mye å glede seg over, hoho. Byen ligger badet i solskinn og enhver dag kan fylles med ferieaktiviteter… Nesten ingenting er så herlig som å stå opp om morgenen og kunne gjøre hva man vil!

Jeg gleder meg sånn til det løsner. Til sola og varmen kommer for fullt og gjør Oslo ekstra fin. Nå kan jeg kjenne lengselen i hele kroppen.

Summer
Sunny simplicity

Jeg smiler og drømmer om sommer.

Hva gleder du deg til?

(Forresten: Vinneren av sjokoladefontenen trekkes snart, så legg ditt lodd i potten før midnatt i dag (tirsdag) for å bli med i konkurransen!)

– – – – –
In other words: So near and yet so far. There is no sign of summer in Oslo at the moment, as it’s cold and wet outdoors, but in a month we’re almost halfway in June! That means summer, no matter what. In the meantime I’m looking at photos from last year (which for some reason were never published on the blog) and longing for summer. There are so many great things to come! Here’s a random collection of summery goodness!
– Simple outfits. Just a dress or a skirt and a top, and that’s it. No fuss. No worries. Just put on your sandals and sunglasses, and you’re ready for anything. – Breakfasts on the balcony. – The peaceful feeling in the city when everyone is on holiday. – Parklife! Getting together with some friends and having some wine on a blanket. – Late evenings and pink sunsets on our rooftop terrace. – World music day. I love how this annual celebration turns the entire city into a stage! – Excursions and exploration. Taking road trips with friends, walking in the woods, catching a ferry out to one of the Oslofjord islands or just inspecting a corner of a park that you did not know. – Light, fresh food. Sushi dinners on the balcony, for instance. – Wearing little summer dresses, with no tights and no cardigan, even on grey days, because the air temperature is high enough regardless of the weather. – Drinking wine on restaurant patios. – Reading on benches with sunnies and lemonade. – Summer parties and other festivities that never end, summer skies that never grow dark, no matter how late it is when you finally get home.
I can’t wait for summer to come and make Oslo an even greater place. These are just some of the things I look forward to! How about you?

Reklame

16 tanker på “Summer dreams

 1. Åh, jeg kjenner det kribler i hele magen når jeg leser dette innlegget!! SÅ masse fint! Det er akkurat sånne ting jeg gleder meg til også! (likevel om jeg kjenner jeg kunne ønske jeg bodde i en by når du skriver om pikniker i parken, for det er noe man går glipp av når man bor på en liten øy) Men åh, bare det å slippe å pakke seg inn i tykke klær, å kunne gå i shorts og kjoler, å få litt sol på kroppen, å spise jordbær og drikke lemonade, grille og høre på god musikk i de lange, lyse kveldene. Det er så vanvittig fint, og jeg synes også de fleste er i et litt bedre humør om sommeren (noe man f.eks. merker godt når man jobber i butikk, og det er jo koselig!)

  Liker

  • Hihi, så hyggelig! Det ligger så mange fine sommergleder foran oss! (Forresten så skjønner jeg at du gjerne skulle hatt parkmuligheter, men man har jo gjerne en hage man kan bruke, og så må det jo være gode badeforhold når man bor på en liten øy!)
   Ja, det er som om mange mennesker liksom åpner seg opp og blir blidere om sommeren, særlig når det er sol! En veldig koselig bonus!

   Liker

 2. Fint innlegg! Ser også frem til sommertider, særlig varmere og bedre vær. Ellers gleder jeg meg faktisk til eksamener nå. Da finner jeg jo ut hvor mye av pensumet jeg har klart å lære meg, og for å bli ferdig med det.

  Liker

 3. ouiiiii ! fint Innlegg ; veldig spennende og glad levende . Jeg har ikke noe planlagt for denne sommeren; men for meg , som er viktig er litt sør med noen Middelhavet og spesielt lukter av stor plass i naturen for å se; og få mennesker, antikke møbler, gode bøker, god mat, min kone, kultur, og mine katter …. det er mye, men jeg kan. påvente av dette, jeg har allerede vakre roser som duft er berusende bra akkurat nå.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..