Bliss in a bowl

Puh! Den siste uka har vært veldig hektisk, og det har regnet mye, og temperaturen har gått opp og ned i ett sett.

Når jeg vil forgylle en litt rufsete hverdag, lager jeg gjerne en rask dessert!

Man kan gjøre det så enkelt. For eksempel kan man kjøpe blåbær, bringebær og kesam. (Det har til og med dukket opp en ny variant med smak av pasjonsfrukt!). Serveres med et dryss kanel, så klart!

MaySå friskt og godt, og når det i tillegg både er sunt, går fort å lage og er pent å se på, da blir det ganske enkelt full pott.
Det skader jo heller ikke at denne kombinasjonen er rød, hvit og blå i disse nasjonaldagstider…

Hverdagsluksus på en trøtt tirsdag eller en regntung torsdag. Glede i ei skål!

Forresten, apropos godsaker: Ikke glem at jeg snart gir bort en sjokoladefontene til en heldig vinner! Det er fortsatt to dager igjen av konkurransen – klikk her for å bli med i trekningen!

– – – – –
In other words: This has been a stressful week, and we’ve had a lot of rain and very unpredictable temperatures. When I need a little pick-me-up on a tired Tuesday or a damp Thursday, I like making a quick, tasty dessert! Blueberries and raspberries with quark, for instance. And a sprinkle of cinnamon, of course! I love how this dessert is not only delicious, it’s so simple it’s silly. It’s also pretty to look at, and healthy, too… In many ways it’s the perfect little treat. Everyday luxuries – bliss in a bowl!

Reklame

8 tanker på “Bliss in a bowl

 1. En av mine favoritting å spise, nam! Har ikke prøvd den nye med pasjonsfrukt, det skal føres rett opp på må-gjøre-lista :) God søndag, kjære gode fine Synne!

  Liker

 2. Nomnom! Det er så godt! Hvis man ikke får tak i friske bær, er det også kjempegodt å røre frosne bær inn i kesam, og la det tine i kjøleskapet et par timer. Blir veldig deilig og kremete! Krever jo litt planlegging, men hvis man bare husker å gjøre det en stund før middag, er det jo en super dessert. Vaniljekesam er min favoritt!

  Liker

 3. Pleier alltid å ha frosne bær i fryseren. Hvis jeg får lyst på dessert har jeg litt bær i en skål og tiner i microen, før jeg blander inn yoghurt og banan. Yum! :)

  Liker

 4. oi, og jeg gleder meg allerede til noen bringebær, små og grønne, på hjørnet av hagen. Men jeg drømmer om dine oppskrifter på nrk hjørne (pavlova og andre ….).

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..