Bloom

Jeg får ikke helt nok av kirsebærtrær i fullt flor.

I går så jeg en rosa sky da jeg trikket forbi Nasjonalbiblioteket, og jeg måtte gå av og utforske nærmere, og jeg endte opp med å beundre blomstringen i nesten en halvtime. Jeg sto under trærne og stirret opp i herligheten og snuste og smilte og knipset i ettermiddagssola, og jeg hadde bare legger før første gang i år, uten å fryse i det hele tatt.

Noen ganger skulle jeg nesten ønske at det kunne være vår hele året.

Bloom
Bloom
Bloom
Bloom
Bloom
Bloom
Bloom
Bloom
Bloom
Bloom
Bloom

Jeg måtte bare dele! Ha en fin dag, dere!

– – – – –
In other words: I just can’t get enough of the blossoming cherry trees. Yesterday I saw a pink cloud through the tram window, and I had to disembark and explore, and I found these blooming beauties. I stood underneath them, looking up, sniffing, smiling, craning my neck, and I had bare legs for the first time this spring, and I wasn’t cold at all, and I almost wished we could have spring all year round. I just had to share these sunny snaps! Have a nice day, darlings!

Reklame

18 tanker på “Bloom

  1. Slike tre er noko av de finaste med våren! Får aldri nok av dei, og må nesten alltid stoppe opp og ta nokre bilete når eg fyrst ser eit kirsebærtre :) Nydelege bilete!

    Liker

  2. Merçi ; jeg har delt dette pent (og slikt tre er fortsatt med blomster på jobb i front gård hagen ). . på det syvende bildet med vakker rosa sky blomst ; blomstrende, med disse japanske kirsebærtreet !. to uker tidligere, jeg likte en rik blomstring i flere steder av ekte kirsebærtrær, og jeg var overrasket over at de allerede gi så fort, frukt ; (og i kveld jeg så noen i «skogen Vincennes «). fantastisk Flott Syringa også gikk veldig fort, og jeg er alltid strekke hals å lukte til duft overalt i dag, når jeg dra i byen… . på kveld, syriner blomster gir en ekte kjempe foss litt rosa og lilla i hagen. en virkelig godbit denne våren varm og solrik; han vil love oss igjen, så mange !

    Liker

  3. Tilbaketråkk: Patchwork: April | Et dryss kanel

  4. Tilbaketråkk: My May | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..