Patchwork: April

April måned har gått så fort, synes jeg, men den har inneholdt så mye fint og gøy!

Her kommer et lappeteppe av gode minner!

InstaApril

Måneden begynte med påsken. Jeg løste kryssord og lot meg begeistre av blomster i bybildet. Så reiste jeg hjem til foreldrene mine på en liten ferie, kledd i gult for anledningen.

InstaApril

Påskeegg! Jeg lette og fant! Dessuten viste jeg frem jeg den nyyyydelige kyllingen jeg lagde som liten, som fortsatt pynter opp (?) hjemme hvert år. Foreldrene mine hadde sitt eget, kjempestore påskeegg med flytende innhold.

InstaApril

Tilbake i Oslo var det fint kveldslys utenfor soveromsvinduet. Jeg gledet meg over rolige hjemmekvelder og pene bygårder.

InstaApril

Jeg snublet over en skikkelig perle av en vintagekjole, som dere skal få se etterhvert! På en regnværsdag koste jeg meg med sysaker og te og bok. Så kom sola tilbake, og byen pyntet seg med mengder av krokus.

InstaApril

Jeg hadde Harry Potter i ørene, Ben & Jerry’s-is i hånda og gule roser på bordet.

InstaApril

Det var nydelig vårvær med knallblå himmel, og jeg bakte banankake (oppskriften ligger her!). Jonasflotte kom hjem fra forretningsreise med ost og sjokolade til meg. Heldiggrisen!

InstaApril

Plutselig var blomstringen i gang for fullt! Jeg lot meg forføre av rosa trær (og lagde et eget innlegg her, hihi). Dessuten møtte jeg en venn på kafé for å planlegge noe gøy – vi skal nemlig være konferansierer i bryllup i sommer!

InstaApril

Noen dager var ekstra sukkersøte, og en kveld inviterte vi til fest med sjokoladekake og ølsmaking, og Oslo var søndagsfin og hemmelighetsfull.

InstaApril

Jeg så kanskje verdens største og fineste magnolia på Solli, og her på bloggen ble det konkurranse med tidenes premie – klikk her for å bli med i trekningen av en sjokoladefontene! Til slutt ble jeg sjarmert av en gammel bil, slik jeg gjerne blir.

Årets april var kjempefin, spør du meg!

Nå er jeg klar for en ny måned med mer kvadratisk kos. Vi sees på Instagram!

– – – – –
In other words: April was such a fun and eventful month! This is how it looked through my Instagram account – a patchwork of everyday happiness. All my original captions are in English – see you on Instagram!

Reklame

14 tanker på “Patchwork: April

 1. April så utrolig bra ut, håper mai blir like fin! (Jeg er hvertfall utrolig glad for at mai endelig er her, selv om det betyr eksamen.)

  Liker

  • Ja, det håper jeg også! Man må nyte mai som best man kan når man er student – jeg krysser fingrene for at du finner en god balanse mellom eksamensforberedelser og kos!

   Liker

 2. Elsker alle blomstene!!!! April gikk VELDIG fort, spør du meg. Synes aprilmåneden din var veldig fin da, og nå er mai du skjønne milde her, med mer varme og sol (forhåpentligvis!). Gleder meg til å «kaste strømpebuksa», syttendemaihelg i Risør og natt på Grand Hotel med Åsmund i forbindelse med hans bursdag. Ha en fin mandag!

  Liker

  • Enig, det gikk kjempefort, og jeg håper nesten av mai går litt sakte, slik at jeg kan kose meg ekstra mye! Det er herlig å ha masse å se frem til!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..