I have…

April

Jeg liker torsdager, særlig når de er fredager i forkledning, slik som denne!
La oss se. Jeg har…

…god kaffe i en kopp med min barndomsvenn Muldvarpen på.
…fortsatt litt pynt hengende oppe etter festen vi arrangerte på lørdag. Det er koselig, synes jeg!
…ikke noe imot at det regner i Oslo i dag, ettersom jeg har skriverier og fakturering og andre frilanssysler på planen.
…donert penger til hjelpearbeidet i Nepal, og det vil jeg oppfordre alle til å gjøre. De fleste har noen kroner å avse, og alle monner drar!
…Nintendo-lyder som mobilvarsler for øyeblikket; Mario-meldingslyd og Zelda-ringetone.
…vært på radioen denne uka. Mine mest aktive Radio Nova-år ligger bak meg, men det er fortsatt hyggelig å stikke innom og være programleder nå og da! I går var jeg på lufta i to timer, og snakket blant annet om litteratur og musikk. Sååå gøy!
…pastarester fra gårsdagen som jeg skal spise til lunsj. Hverdagsluksus, hoho.
…tenkt å trene litt etterpå, så jeg svinser fortsatt rundt i morgenkåpe, men etterhvert skal jeg svinse i kjole i stedet.
…en fin avtale å se frem til i kveld – jeg skal ta noen øl på et mikrobryggeri jeg ikke har besøkt ennå!
…noen helt nydelige roser på bordet ved siden av meg, som jeg snuser på med jevne mellomrom.
…slått lilletåa til blods ved å sparke borti en stol. Herlighet, at det går an å være så klønene, og at noe så lite kan gjøre så vondt.
…laget ei ny spilleliste med lystige låter som gjør meg glad, både nytt og gammelt og rart: Spring in my step.
…ganske få planer for langhelga – det eneste jeg er sikker på, er at jeg skal kose meg!

Hva har du?

– – – – –
In other words: I like Thursdays, especially when they are Fridays in disguise, like this one! I have …good coffee in a mug with a childhood friend, The Mole, on it. …some decorations still up from the party we threw this Saturday. I like’em! …nothing against the rain in Oslo today, as there is writing and invoices and other freelance stuff on my agenda. …donated some money to the aid work in Nepal, and I encourage everyone to do the same. Most of us have a little something to spare, and every little helps. …Nintendo sounds on my mobile phone at the moment; a Mario text message sound and a Zelda ringtone. …been on the radio this week. I still help out at the student radio now and then, and yesterday I helped host a show and was one the air for two hours, talking about music and literature. So fun! …pasta leftovers that I’m having for lunch. Everyday luxuries! …plans to exercise in a bit, so I’m still waltzing around in my morning robe, but later I’ll be waltzing around in a dress instead. ….some beautiful roses on the table next to me, which I make sure to sniff regularly. …stubbed my little toe so badly it started bleeding. I almost can’t believe how clumsy I am, or that such a small thing can hurt so much! …made a Spotify playlist with upbeat songs, old and new and strange: Spring in my step. …no big plans for this oval weekend. The only thing I know for certain, is that I’m going to enjoy myself. What do you have?

Reklame

16 tanker på “I have…

 1. Fint rosebilde og fint innlegg i det hele tatt, så mange koselige ting :) Håper du får en fin langhelg og så kult at du har Nintendo-musikk på mobilen siden jeg er veldig glad i Nintendo selv, det minner meg litt om hvordan jeg selv har fulgt musikaldillaen langt nok ut til å ha «Take me or leave me» fra Rent som ringetone ;)

  Liker

 2. Så masse fint Muldvarpen-stæsj i Praha, men hadde dessverre ikke noen penger til overs. Superfin rose, blomster hjelper så innmari på humøret, synes jeg. Skal selv drikke litt øl i kveld for i dag er det Pub med Professor. Ha en fin langhelg!

  Liker

  • Ja, det er så hyggelig med friske blomster på bordet! Denne koppen er også fra Praha – måtte begrense meg til én ting med Muldvarpen på, og da ble det den. Håper du koste deg i helga!

   Liker

 3. Woh, for en fin fredags-torsdag :D Jeg har reisenerver og en koffert som bare er halvferdig pakket, flere kameraer og telefoner som må lades, for på fredag-fredag reiser jeg hjem til Norge for en ukes tid, for konfirmasjon x2 :D Ha en finfin (lang)helg!

  Liker

 4. Ææææævvv, tåa diiii :-(! Vet du, jeg bruker det eksempelet til kunder.
  «Gjør det vondt å ta piercing der??»
  «Smerte er relativt, men å ta en piercing går veldig fort og vil være mye mindre vondt enn å for eksempel slå tåa i bordbeinet».
  Da nikker de fleste gjenkjennende, og kan meddele etterpå at jeg hadde rett. Å slå tåa er jo grusomt!! Gøy med radioen også, forresten. Du er så flink! Jeg har: Lyst til å legge meg nå. Haha!

  Liker

  • Haha, du er så god! Ja, akkurat det å sparke borti er suuupervondt, og noe nesten alle kan kjenne seg igjen i – så lurt å bruke det som eksempel!

   Liker

  • Gratulerer så mye! Jeg likte magasinet ditt ordentlig godt – lyst, luftig og fargerikt, fullt av inspirasjon og fine detaljer. Vet du, jeg har hatt ei sånn Cereal Killer-skje i bokmerkelista mi i over ett år! Blir glad av sånne festlige idéer! Har aldri sett et så fint forkle som du presenterer, da – noe sånt havner nok på ønskelista mi, hoho. Dessuten synes jeg du har et fint utvalg av folk og steder, og at tekstene er velskrevne og passe lange. Likte også «#tb to page 21» – et tidsriktig og humoristisk grep! Veldig bra jobba, Line!

   Liker

 5. Jeg er frem til ha lytte sendingen pa radio «nova» nar jeg kommer tilbake tur . i det siste kos meg mange pa sor , bade i , to sjoen ; besokt god venner . smakt god mat og vin, hver dag . var pa familie bursdag . lese raskt en bok pa fransk fra en forfatterinne sociolog jeg kjent tidligere i sin land . livet er sa bra . hape deg ogsa fin ting.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..