The striped Sunday dress

Nå skal dere få hilse på en stripete vintage-venn! Jeg synes det er den perfekte søndagskjolen.

Den får meg til å føle meg som en harmonisk husmor fra femtitallet, og det er kanskje ikke så rart, når den ser slik ut?

Striped Sunday dressKjolen er veldig god kvalitet og i utmerket stand. Den har tykke striper i litt spesielle farger – blekgult, blågrønt og to lillanyanser, syrin og fiolett. Jeg fant den på en bruktbutikk i Brussel, og den kostet femten euro. Røverkjøp!

Det går gamle, skinnende knapper ned langs hele fronten, og bomullsstoffet er tett og lett på samme tid.

Striped Sunday dressKjolen har fin krage og korte ermer med oppbrett.

Striped Sunday dressDen kan brukes både med og uten belte i livet – her gikk jeg uten.

Striped Sunday dressViktigst av alt: Den gjør meg glad!
Striped Sunday dressDet passet perfekt å ha denne kjolen på da Jonas og jeg en sliten søndag gikk til Ryes for å drikke milkshake.

Der er det nemlig femtitallsstemning og Rockabilly-stil for alle pengene!
FebruaryNam!

February
February

Hurra for godsaker med sjokolade og gamle kjoler med striper!

– – – – –
In other words: I’d like you to meet a vintage friend of mine! I think it’s the perfect Sunday dress. It makes me feel like a harmonious housewife from the fifties, and who can blame me when it looks like this? I bought it in Brussels and it cost me fifteen euros. A steal – this dress is in great quality and excellent condition. The cotton fabric is sturdy, yet light. It has stripes in quite peculiar colours – bright yellow, teal, lilac and violet. It can be used with or without a belt, and it has old, shiny buttons all the way down the front. Most importantly, it makes me happy! This dress was the perfect thing to be wearing when my boyfriend and I went to a rockabilly-themed bar to have a milkshake on a slow Sunday. Yum! I love old dresses and chocolatey treats!

Reklame

24 tanker på “The striped Sunday dress

 1. Du har så mange fine vintagekjoler (og -plagg)! Jeg sliter sånn med å finne fine brukte klær, men finner jo noe med (u)jevne mellomrom. Siste kjøp var en ullgenser og den har jeg brukt mye til tross for ganske varmt vær.

  Du kledde kjolen kjempegodt! ^^

  Liker

  • Mange takk! Ja, man må slite litt for å finne de virkelig fine tingene, som faktisk har riktig størrelse og passform i tillegg, men jeg synes alltid at det er verdt det når det klaffer!

   Liker

 2. Så kjempefin! Du kler jo alle kjoler, du :-) Den var fin med cardigan utenpå også. Hvor pleier du kjøpe cardigans, er de også vintage?

  Liker

  • Takk skal du ha, så snilt sagt! Nei, jeg har ofte problemer med å finne cardigans med ermer som er lange nok (hater det når de kryper opp rundt håndleddene, hihi), så de er stort nye. Den lilla på bildet ble kjøpt på Cubus for omtrent tre år siden, tror jeg!

   Liker

 3. det ikke vært av det første beviset for meg å se at det var en av de fifties stil kjole (så jeg var en komplett idiot) ; men jeg så litt vennlig gå bra med en avrundet topp, som en liten bolero jakke. fargen er vanskelig å finne for å gi en ung kontrast til » vintage». men absolutt ikke en blå «klein», men hvorfor ikke noe i stil med farger og trykk : «niki saint Phalle «? . faktisk med imitert skinn bar stoler og stil av dekorasjon, Helt bra!

  Liker

 4. Tilbaketråkk: Patchwork: February | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..