Birthday Girl

Jeg har bursdag i dag! Hurra for meg!

Som mange sikkert har skjønt: Mitt indre barn lever i beste velgående. Det blir tydelig på mange vis, for eksempel når jeg ser en dinosaur, bygger med lego, lever meg inn i fantasybøker eller ser Disneyfilm – eller når jeg har bursdag. I dag fyller jeg 27 år, men jeg håper på ballonger likevel. Jeg har fin kjole på jobb, skal spise kake i lunsjen og har planer om å kose meg hele kvelden!

Dette bildet ble tatt på bursdagen min i fjor, da jeg fortsatt bodde i Paris.

Birthday Girl

For ett år siden hadde jeg lengre hår, ganske enkelt fordi jeg ikke hadde råd til å gå til frisøren. Utenlandsstudenter lever ikke akkurat fett, haha. Likevel var jeg glad og fornøyd fordi jeg levde ut en drøm, selv om leiligheten var knøttliten og jeg savnet kjæresten min.

Nå bor vi sammen, og han vekket meg med massevis av gratulasjoner og hemmeligheter. Dagen kunne med andre ord ikke startet stort bedre, og jeg er sikker på at den kommer til å fortsette i samme stil.

Jeg elsker å være bursdagsjente!

– – – – –

In other words: It’s my birthday! How I love this feeling! My inner child is very much alive and well, you know, and on this date every year I just want balloons and lots of shenanigans. I am wearing a pretty dress to work, and I’m going to have cake during my lunch break, and then I have plans to fill the evening with fun. The photo was taken on this date last year, when I still lived in Paris. My hair was longer one year ago (because I couldn’t afford to go the hairdresser’s, haha). I was very happy, although I was quite broke, my apartment was tiny and I missed my boyfriend. Now we live together, and today he woke me up with lots of congratulations and secrets. In other words this day couldn’t have started out much better, and I bet the rest of it will be just as brilliant. I love being a birthday girl!

Reklame

26 tanker på “Birthday Girl

 1. Gratulerer så mye med dagen, Synne! :) :) Det er viktig å ta godt vare på barnet i seg! Jeg skal skåle for deg i kveld, jeg har hatt siste eksamen i dag og skal på fest som seg hør og bør! :)

  Liker

 2. I wish you a lovely birthday, dear Synne, and hope the rest of your special day will just be as amazing as the morning :) Lots of sunshine and good luck for all of you adventures! Greetings from Germany :)

  Liker

 3. med hele mitt hjerte, jeg ønsket å si deg min glede til deg for : en god, full av lyse løftet, unik ; fra kjærligheten til dine nære og kjære , store og små gleder til å holde, for alltid ; på denne dagen, oh, herlighet ! det er bursdagen din. Gratulerer Synne. !

  Liker

 4. Gratulerer så mye med dagen :) Høres ut som en kjempefin bursdag! Jeg er og barnslig opptatt av sånne ting, hehe. Og ikke bare bursdag, men her er det julestrømpe og påskeegg hvert år :)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..