Patchwork: May

Det er lappeteppetid!

Min mai var full av fine ting, og nå ser vi hvordan det kom til uttrykk på Instagram.

InstaMay

Måneden begynte med en tur til Trondheim! Jeg tok et futuristisk fly, lot meg fascinere av smale smug og falt for de gamle bakerovnene på hotellet vårt. For å lese om Trondheim-besøket kan du først klikke her og deretter her!

InstaMay

Tilbake i Oslo møtte jeg moren min og spiste pizza, og fikk en ørliten vinflaske ved siden av. Jeg spilte Braid, et aldeles nydelig spill, og pyntet vårjakka med en glitrende bille.

InstaMay

Jeg støtte på en full blekksprut som ville slåss, og jeg gledet meg stort over de blomstrende kirsebærtrærne på Schous plass. På lønningsdagen unnet jeg meg en ny leppestift, Russian Red fra Mac, som jeg er i ferd med å bli veldig glad i.

InstaMay

Nasjonaldagshelga ble helt super. Jeg begynte med å kjøpe inn noen nødvendigheter på fredagen, som roser og sprudlevin. Jeg iførte meg årets kjolefunn, den gøyale prinsessekjolen, på grunnlovsgalla. På selveste 17. mai lagde jeg flagg med nonstop (så dere at de kom i rødt, hvitt og blått i en begrenset periode?) og hadde en herlig dag.

InstaMay

En ettermiddag leste jeg Kafka i parken. En annen dag delte jeg oppskrift på aprikosmuffins. En tredje dag var jeg på Le Palais des Thés for å smake på helt fersk darjeeling first flush, og det var så godt! Jeg beundret teboksene, men det får holde med de fire jeg har fra før.

InstaMay

Sommeren kom for alvor, og jeg feiret med å spise frozen yoghurt. På Stortorget hadde blomsterhandelen utvidet seg, slik den gjør hvert år, og blitt til et hav av fine farger og liflige lukter. Gode Maren kom på besøk, til te, sjokoladekjeks og eplebåter (med kanel på, så klart!).

InstaMay

Jeg viste frem løsvektlegoen i forbindelse med dette innlegget, og var på fest i en bakgård på en lys, mild fredagskveld. Dagen etter lå jeg på et teppe i parken med rosiner som proviant, i verdens minste og søteste eske.

Slike oppsummeringer er så kjekt for å huske små og store ting man har gledet seg over i løpet av en måned!

Kanskje vi sees på Instagram? Jeg heter Synnebollen der inne!

– – – – –
In other words: Patchwork time! The Month of May through my phone! I won’t explain everything here, as all my original Instagram captions are in English. My username is Synnebollen.

Reklame

6 tanker på “Patchwork: May

  1. Så mye spennende og morsomt du har fått gjort i løpet av én måned! Håper du får en like fin juni-måned :)
    (og foressten, tusen takk for så koselig kommentar inne hos meg!)

    Liker

  2. oh, mange fine bilder, og mulighet for å blande, dele med ord, og sjenerøse ideer, du har produsert på (denne måneden instagram) sympatiske utsikt over Trondheim.; denne vakre og gamle ovn baking (som minner meg poesy barn fra ditt land). edel kirsebær å drømme; kafka (selvfølgelig!) gull oppskrift på muffin Flink. og le «palais du thé » ,( jeg tror jeg var også smake «Darjeeling» på butikken min ,en dag, og plast glass te smaker, smaksforstyrrelser.). ah, denne søte bille brosje, tok jeg det for en bie (og jeg elsker bie, som i godt vær er en drømmeverden for å se dem beite, i hagen min.). så jeg er veldig glad, med din «instagram».

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..