Reconnaissante

June
June
June
June

Tjue ting som perler på en snor!
I dag er jeg glad for…

…at jeg har reddiker og cherrytomater innen rekkevidde.
…at det er helg, slik at Jonasflotte og jeg kan tilbringe mer tid sammen etter en litt hektisk uke.
…at frokosten i dag varte leeeenge.
…at jeg ikke har vondt noe sted. At jeg er frisk. Man skal ikke ta det for gitt.
…at rosene på bordet ved siden av meg fortsatt er pene, selv om det er en stund siden jeg kjøpte dem, og at de lukter godt.
…at det begynner å lysne og tørke opp etter skybruddet nå nettopp. Klassisk sommerregn!
…at jeg ikke var utendørs da slusene åpnet seg.
…at jeg har en diiiger Totoro, en weighted companion cube, bordskånere med Mikke Mus på og andre ting som får meg til å smile. Ting jeg har hatt lenge, men som jeg setter pris på hver eneste dag, fordi jeg elsker å omgi meg med sånt jeg liker.
…at det er sjokolade i kjøkkenskapet.
…at jeg har gode venner som jeg kan treffe jevnlig, og at venner som er langt unna gir meg en unnskyldning til å reise på besøk.
…at det står bøker i bokhylla som jeg ikke har lest.
…at jeg har et sånt søtt, lite sysett og kunne feste en knapp og føle meg husmorslig.
…at Jonasflotte likte Tetris-skjorta jeg ga ham, for han har den på seg i dag. (Nå i juni er det 30 år siden Tetris kom!)
…at vi snart får feriepenger. Jeg planlegger å reise dem vekk, hoho.
…at det er Musikkens dag, og at jeg skal gå fra sted til sted og se på gratiskonserter hele ettermiddagen og kvelden.
…at kjøleskapet tilbyr god vin.
…at jeg har noen lange sommerkjoler som passer til litt kjøligere dager som denne. I dag er jeg rutete.
…at jeg kan se en episode av en god serie når jeg skal spise lunsj.
…at jeg fikk så mange fine ting, gode klemmer og hyggelige hilsener i forbindelse med bursdagen min. Tusen takk for alle gratulasjoner!

Hverdagsluksus, altså.

Hva er du glad for i dag?

– – – – –

In other words: This is a list of things I’m happy about and thankful for today. Among them are the fact that I have radishes and cherry tomatoes within reach, that there is chocolate in the cupboard and wine in the fridge, that I’m healthy (can’t take that for granted), that I have friends I can spend time with regularly, and that my friends who live far away give me an excuse to travel. Also, I’m glad I have some long summer dresses I can wear on rainy days like this one, that I could pull out my cute little sowing kit and replace a button and feel housewifey, that there are books on the shelf I have not yet read, that I get to spend more time with my boyfriend because it’s the weekend, that I can surround myself with geeky things like my weighted companion cube and my giant Totoro, and that the roses on the table are still fresh and smell lovely. Everyday luxuries, my friends! What are you happy about today?

Reklame

11 tanker på “Reconnaissante

 1. Mye fine ting å være glad for :) Jeg er også veldig glad for at det står bøker (typ MANGE) i bokhylla mi og venter på meg, alltid like spennende å begynne på ei ny bok :D En annen ting jeg er VELDIG glad for i dag, er at karakterene min for vårsemesteret har kommet, og jeg stod i alle fag, iiihi – halvveis gjennom graden min! :D

  Liker

  • Gratulerer! Så bra! Nå kan du nyte sommerferien med ekstra god samvittighet, hoho.
   Jaa, det er så godt å vite at man alltid har en ny bok å begynne på!

   Liker

 2. Jeg er glad for at vi gikk en god bit av kyststien i Vestfold i formiddag. Jeg er glad for at duftskjærsminen i hagen står i full blomst, jeg elsker den busken. Jeg er glad for at jeg har den siste episoden av Arn- tempelridderen til gode i kveld. Jeg gleder meg til å feriere på Rømø,- deretter ferjetur over til den tyske øya Sylt. Små ting, men dog.

  Liker

 3. Jeg er glad for en ny tekopp, for at jeg har skolefri til august, for en ny og fin ekstrajobb, for eplebåter med kanel, for en fin helg, og for en skikkelig sløv søndag.

  Liker

  • Bedre sent enn aldri – disse gledene fikk meg til å smile! Tenk at du får fortsette på Nasjonalmuseet, og tenk på alle de fine tingene som venter i sommer! Eplebåter med kanel slår for øvrig aldri feil, hoho. Mandagsklem til deg!

   Liker

 4. oui, » reconnaissante» er en fint ord ,og jeg leste den og kobler litt sånn (hvis tillatt) : det er litt som i går morges , som etter dag med høy varme og stormfull natt, jeg elsker svalene som dans i henhold til soverommet mitt vindu ; det er bra, og litt friskhet som er velkommen her . hadde vi praktfull lukter godt fra hagen , en drøm for dypper meg i barn minner i fjellene , i et feriehus i en furuskog . det er sa godt som a se vokst peaches rødme, som modnes pa toppen av treet . det var ogsa, i gar pa tv » roland garros» . mens det er ogsa overraskelse at du har en kvinne rugbylag i norge . jeg elsker for mye kul ! for nå ( 8 h ), litt stormregn er tilbake , mens jasmin blomst dufter god ; also derfor ideer ( i verden), ord i boker er noen ganger ubetydelig ved siden av den flotte naturen . god pinsehelg fortsett til deg .

  Liker

 5. Unnskyld for ekstra kommentar, men jeg kan legge til at ting jeg er glad for er:
  – klipp fra Tony Awards 2014 på Youtube (musikalelsk!)
  – Sjokoladeis på Aker Brygge
  – Sommer og juni og at det finnes te, bøker og sjokoladeboller <3

  Liker

  • Takk for gratulasjon og for at du deler dine gleder! Det er så herlig at det er sommer, og at det alltid finnes noe godt å spise og noe fint å lese, hihi!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..