White petals and a pink skirt

Hei, dere! Jeg er opptatt med frilansjobbing hele denne helga, men jeg tar pauser og drømmer meg noen uker tilbake i tid.

I fjor bodde jeg fortsatt i Paris på dette tidspunktet – og jeg savner byen veldig, så klart! I år har jeg riktignok fått med meg alt det beste ved Oslo-våren, blant annet den perioden når kirsebærtrærne på Schous plass står i full flor.

Petals and pink

Disse blomstene er ganske magiske, da.

Petals and pink

Hele plassen blir et enda koseligere sted. Bygningene rundt liksom lyser opp når trærne blomstrer.

Petals and pink
Petals and pink
Petals and pink
Petals and pink

Midt oppi det hele sto jeg, med et nytt, rosa skjørt og et stort smil.

Petals and pink

Jeg fikk skjørtet av moren min, som vet at jeg ikke får nok av ruter. Sier ikke nei til sløyfebånd i livet, heller.

Petals and pink

Jeg ruslet rundt under trærne og snuste og myste.

Petals and pink

Solbriller måtte til. Disse med cat eye-form er blant favorittene mine.

Petals and pink

Jeg hadde også en kattepus på håndleddet, som viste at det var tid for å kose seg.

Petals and pink

Det som er ekstra fint på Schous plass, er at kirsebærtrærne omkranser hele torget.

Petals and pink

Det oppstår en egen liten verden under en blå himmel og hvite, myke blomster.

Petals and pink
Petals and pink

Stort finere blir det ikke, synes jeg!

Petals and pink

Nå er blomstringen over for i år. Jeg passet på å nyyyyte den da den var på sitt fineste.

Jeg skal fortsette å jobbe, men jeg har belønning på lur i form av melon i kjøleskapet. God søndag til alle!

– – – –

In other words: I am working this weekend, but I took a break to enjoy these photos from a few weeks ago. Last year I still lived in Paris at this time of year, but this year I got to enjoy all the best parts of spring in Oslo, like the short period of time when all the cherry trees at Schous plass are in bloom. I spent a good while walking around, drinking in the sight and the smell, wearing a new pink skirt which my mother bought me. (She knows how much I love tartan patterns, and I don’t mind a little bow on the side, either.) I also wore my cat eye sunglasses and a little kitty on my wrist telling me it was time to enjoy the surroundings. I think blossoming cherry trees are quite magical, and this cosy square is lined with them, so each year it becomes this little world white flowers. It doesn’t get much better, if you ask me.

Reklame

13 tanker på “White petals and a pink skirt

 1. Å, til å bli superglad av! Heilt nydlege bilete med blått og kvitt og rosa ilag.

  Er ikkje so mange kirsebærtre her i området, men plometrea blomstrar fint. Og so kjem jo heggen!

  Liker

 2. disse blomstene , kirsebærtrær er Herlighet !
    bare tenker litt som deg , og si :
    – je me sens gai et je m’émerveille
  ce que fait le printemps avec les cerisiers !

   Jeg hører på » you tube » spilte gamle av : » enregistraments historics de sardanes»
   fordi blomstrende kirsebærtrær er alltid for meg ( Sardanes danser ) som i min barndom videregående skole i byen » Céret » ( eller de kommer kirsebaer først i Frankrike ,alltid sendt til presidenten ) . i foten av fjellene , kalt : » Canigou » noen ganger , litt hvit . her , den spektakulære blomstring i området gater , er ikke mer .
   Men allerede denne helgen , jeg plukket to eller fem kirsebær på treet i min gate ( paris ) . så bra , gleder du over synet og lukten av kirsebær Flott . og også velge den perfekte farger med din mor skjørt klær . Jeg er også veldig glad med noen gode bilder av din «nrk tv » denne par dager , ( være som Kongelig invitasjon ! ) .

  Liker

 3. Tilbaketråkk: Patchwork: May | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..