Spring fling

Spring / etdrysskanel.com

Joda, jeg har sett værmeldingen fra søndag og utover. Jeg vet at dette er et blaff, at det blir regn og vind og tre grader igjen, men akkurat nå føles det fjernt. Nå er det nemlig bare sola og vårvarmen som gjelder. Nå dukker det opp nye blomster rundt blokka hver eneste dag, og feiebilen er jevnlig innom nabolaget, slik at stadig flere gater og fortau er frie for grus. Nå vokser det fram museører på busker og trær, og det er bare et spørsmål om tid før de rosa skyene nede i krysset slår ut i fullt flor. Nå kan jeg bruke knestrømper istedenfor strømpebukser, og så kan jeg gå ut i småsko og vårjakke. Nå har jeg allerede sittet og lest på et titalls ulike benker i nærområdet, og flere skal det bli. Nå er vi i gang, nå har vi fått en smak på våren, så nå er det ingen vei tilbake, selv når nordavinden kommer igjen. Nå ligger det foran oss, alt sammen, nå får vi etterhvert vår, forsommer og sommer, og tida framover føles som et hav av muligheter. Jeg gleder meg sånn!

– – – – –
In other words: We’ve had proper spring here lately, and it’s not going to last, but it’s such a delight! For an English version, please use the translation widget!

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..