Wonderwalls

Det er jo ikke så lenge siden jeg viste fram noen ting som jeg gleder meg til å henge på veggen i framtida, og da kom jeg til å tenke på at det faktisk har dukket opp noen nyheter her hjemme også. Det er tross alt noen år siden vi tok denne rundturen i leiligheten! Selv om det meste fortsatt er som på bildene, så har det selvfølgelig skjedd noen små endringer her og der, og det har kommet til litt mer veggpynt, særlig det siste året. La oss ta en titt!

Vi begynner med gjesterommet. I tillegg til Stardew Valley-kartet og Dickens-alfabetet som hang der fra før, har vi nå det flotte perlekortet vi fikk til bryllupet vårt i glass og ramme på denne veggen! En riiiimelig snever referanse har også fått plass her, i form av et bilde jeg lagde i bursdagsgave til Jonasflotte i fjor, der det står «F for fisk». (Denne gir egentlig bare mening hvis man har lest hovedfortellingen i første nummer av Donald Duck & Co fra 1995.) En siste bonus er en ølbrikke fra en Samuel Smith’s-pub i London!

Walls / etdrysskanel.comPå veggen ved siden av vinduet har det også dukket opp et par kuriøse fotografier. Her har vi en liten bit norsk kulturhistorie, haha, i form av de to opprinnelige fellesbildene med Radioresepsjonen! Det første ble tatt på Ekeberg i desember 2008, og da var vi drøyt hundre stykker som møtte opp. Det andre ble tatt i mai 2010, nærmere bestemt på selveste nasjonaldagen, og da var vi nesten tusen stykker!

On the walls / etdrysskanel.comAlle de fremmøtte fikk bildene i posten i etterkant, og etter mange år kommer de endelig til sin rett!

Nå går vi inn i stua, for der har det også dukket opp et par nye ting.

Det første er et nytt dataspill-kart (får ikke nok av dem!) som har fått plass over de brune lenestolene, ved siden av katten og ugla som hang der fra før. Noen husker kanskje Thimbleweed Park-boksen fra dette innlegget, og vi har rammet inn kartet og hengt det opp. Cool-a-reno!

On the walls / etdrysskanel.comBorte ved bokhylla har vi hengt opp et fotografi, og det fikk vi i bryllupsgave! En av våre engelske venner har tatt det selv, og det viser fasaden til den legendariske puben Ye Olde Chesire Cheese i London, en evig favoritt! Der har vi tilbragt mye tid sammen med vennegjengen vår, og når vi savner byen og folka litt ekstra, så hjelper det å beundre dette bildet.

Walls / etdrysskanel.comTil sist går vi inn på soverommet, og videre til en annen by jeg gjerne savner, nemlig Paris.

Walls / etdrysskanel.comDette er to små illustrasjoner (på størrelse med postkort) som hang på veggen i barndomshjemmet mitt, og som jeg tok med meg da vi flyttet derfra. De minner meg både om det store, hvite huset, om min fine familie og om det flotte året i Frankrike. Det er veldig hyggelig å nå ha dem oppe her hos oss!

Helt til slutt skal vi til et tredje land jeg har bodd i, nemlig Irland. Da Jonasflotte og jeg var der sammen i 2012, besøkte vi leprechaun-museet i Dublin, og vi kjøpte med oss en plakat fra museumsbutikken som er et slags kart over Faerie. På det tidspunktet hadde vi vært kjærester i tre år, og vi bodde ikke sammen ennå, men vi var enige om at dette motivet skulle henge på veggen hvis vi flyttet sammen i framtida. Det gjorde vi, som kjent! Plakaten havnet riktignok blant noen papirer i en eske på et lager, i forbindelse med en annen flytteprosess noen år senere, og vi skjønte ikke hvor den hadde blitt av. Da vi endelig fant den igjen, ble det glass og ramme med det samme!

Walls / etdrysskanel.comHvis noen lurer på om vi har flere kart over fiktive steder enn faktiske steder, så kan jeg bekrefte at det har vi absolutt – som seg hør og bør, hoho.

Det er så fint å kunne omgi seg med sånt som har betydning, vekker minner og gjør en glad!

– – – – –
In other words: These are some new things up on the walls in our home! For an English version, please use the translation widget!

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..