My May

May / etdrysskanel.com
May / etdrysskanel.com
May, Et dryss kanel
May 17th

Gratulerer med gårsdagen, folkens! Det var g-g-ganske k-k-kaldt å gå i tog i regn og fire grader, men det var desto mer stas med klemmer, øl og storbandmusikk etterpå. Håper arbeidernes dag ble fin for alle!

Mai allerede, altså? Er du sikker på det? Ja, da er det bare å henge med som best man kan, og kose seg mest mulig! Jeg ser fram til å fylle årets femte måned med gode greier.

Blant annet har jeg planer om å…

– Glede meg over alt som blomstrer rundt omkring i hovedstaden.

– Nyyyyte lyyyyyset.

– Pakke vekk vinterklærne for i år. Selv om det er meldt en relativt kjølig start på måneden, så er det veldig godt når temperaturen stabiliserer seg på over ti grader!

– Få skikk på sveisen hos min nye frisør, som jeg fortalte om her.

– Markere Star Wars Day (fjerde mai, allerede på torsdag), Free Comic Book Day (første lørdag i mai) og Towel Day (25. mai). Geeks have more fun!

– Feire at vi har bodd i leiligheten vår i fem år. Som tida flyr, dere.

– Gå på flere store vinmesser og smake på vårens nyheter – og så tipse om favorittene på Vin og vegetar, så klart!

– Kose meg videre med His Dark Materials-serien, som jeg ikke har kunnet se før, ettersom vi ikke har hatt HBO. Jeg har hatt stor tro på Ruth Wilson som Mrs. Coulter i flere år, og det er stas å se at dette fungerer like godt som jeg hadde trodd!

– Smake på årets nyheter i isdisken på varme dager, og lese på diverse benker i sola, med og uten en ektemann ved min side.

– Delta i Tom Waits-løpet, slik jeg pleier. (I litt mindre skala enn de aller mest standhaftige, også slik jeg pleier.)

– Sette i stand balkongen etterhvert. I år har jeg lyst til å kjøpe ei humleplante som kan slynge seg litt rundt der ute!

– Velge asparges hver gang jeg ser det på en meny, og lage grønn, lett mat på hjemmebane også.

– Tilbringe nasjonaldagen utenbys! I år drar vi til Skien, og feirer sammen med vennene våre der. Jeg gleeeder meg!

– Prøve å få med meg Suzume på kino.

– Levere skattemeldingen for selvstendig næringsdrivende, som den lille forretningskvinnen jeg er. Føler meg alltid intenst flink, hoho.

– Feire minst tre bursdager. Blir så glad når folk inviterer til festlig lag!

– Finne fram Humla, sykkelen min, og starte sykkesesongen så smått etterhvert. Jeg tipper at det kan være litt tungt i starten i år, ettersom denne vinteren har vært min minst aktive noensinne, grunnet ankelbruddet i november. Endelig er jeg nesten heeelt bra igjen, og nå kan det faktisk gå flere dager mellom hver gang jeg kjenner noe til ankelen i det hele tatt, men så har det også gått snart et halvt år! Det tok over fire måneder før denne skaden sluttet å spille en rolle i det daglige, liksom, så nå er det utrolig godt å slippe å tenke noe særlig på det.

– Delta på Harry Potter-quiz igjen, for det var skikkelig gøy sist!

– Bidra på dugnad i blokka som en helt vanlig dødelig, for min tid som styremedlem tok slutt nå i april, etter to og et halvt år. Det føles bra å ha tatt sin tørn.

– Få vår lille niese på overnattingsbesøk for første gang! Det er akkurat passe skummelt å skulle holde en femåring underholdt – og i live! – et helt døgn, kjenner jeg. Foreløpig vet vi at hun har lyst til å kjøre buss og trikk, haha, så det skal vel ikke egentlig så mye til.

– Kose meg med Summer Games Done Quick ved månedskiftet. Arrangementet begynner uvanlig tidlig i år, men når det gjelder dataspill døgnet rundt, er jeg alltid klar.

Dette blir bra, det føler jeg på meg!
Alt godt for mai til dere som leser!

– – – – –
In other words: My plans and wishes for the month of May! For an English version, please use the translation widget.

Reklame

2 tanker på “My May

  1. Høres ut som du har en flott måned foran deg. Kan absolutt anbefale Suzume, veldig søt og absurd film! Enig i at Ruth Wilson funker bra som Mrs. Coulter; det mor-datter-forholdet er kanskje det mest interessante med den serien.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..