Trick or treat!

Halloween / etdrysskanel.com
Halloween / etdrysskanel.com
Halloween / etdrysskanel.com
Halloween / etdrysskanel.com
Halloween / etdrysskanel.com

Happy Halloween, darlings!

Årets gresskarlykt står og gløder i et hjørne av stua. Nå gjelder det å sette stemningen! I dag har jeg lest denne artikkelen om et ekte spøkelsestog fra svunne tider, og gledet meg over denne fyrens musikalske oppfinnsomhet. Dessuten har jeg katteører på meg, og de har jeg gått rundt med hele dagen, så jeg har fått både smil og rare blikk fra forbipasserende i byen. Jeg så forresten ei jente i fullt zombie-kostyme på min vei; veldig kult!

I kveld får vi venner på besøk, og vi skal se film, og i skrivende stund står det et brett gresskarmuffins i ovnen. Jeg hører selvfølgelig på Halloween-spillelista mi, og kanskje blir det et glass hallo-vin etterhvert, hoho. (Her har jeg kommet med noen passende tips!)

Jeg krysser fingrene for at det kommer kostymekledde barn og ringer på om noen timer. Godteriet står klart i gangen.

God allehelgensaften og allehelgensdag til dere alle!

– – – – –
In other words: Happy Halloween, everyone! This year’s lantern is glowing in a corner of the living room – it’s all about setting the mood right now! Earlier today I read this spooky article and was impressed by this guy. I have a batch of pumpkin muffins in the oven, and I’m listening to my Halloween playlist, and I’m wearing cat ears. This evening some friends are coming over to watch a suitable film, and I’ve bought sweets in case trick or treaters show up on our door. Fingers crossed! Have fun, guys!

Reklame

12 tanker på “Trick or treat!

  1. love this one ; absolut sikkert du er den best XD -:» hallow vin » ; du er a vinner(d) . disse fine små edderkopper er veldig søt , Jeg kan også si at jeg er en god venn av dem mens jeg spiller med katten min jeger hver kveld med hånd som går som en edderkopp under teppet.

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Halloween x 11 | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..