Gourd Friday

Pumpkin / etdrysskanel.com

Flere solskinnsdager på rad etter lang tids gråvær + Godfølelse i kroppen etter Kvelertak-konserten i går kveld + Fredagsstemning i byen + Nyinnkjøpt gresskar + Øl i kjøleskapet + Gule og røde trær overalt + Film på planen for kvelden = Stort smil. Åh, det kjennes bra.

God helg, kjære dere.

– – – – –
In other words: Several sunny days in a row + That good gig feeling lingering in my body after seeing Kvelertak in concert last night + Friday + Newly bought pumpkin + Beer in the fridge + Yellow and red trees everywhere + Film on the agenda for the evening = Big smile. Oh, this is nice. Enjoy your weekend, my dears.

Reklame

9 tanker på “Gourd Friday

 1. En riktig god helg :)
  Jeg har tent talgelys og koser meg innendørs mens det blafrer fra lynet innimellom.
  Her i Molde har vi hatt sol i flere uker og det var litt koselig å endelig høre regnet og vinden.

  Liker

  • Å, det høres veldig hyggelig ut! Jeg har faktisk bodd et år i Molde, da jeg tok et årsstudium ved høgskolen, og jeg husker folk snakket om at høststormen skulle komme, hihi. Ruskevær med lyn og torden er jo veldig stemningsfullt! Kos deg i kveld, og resten av helga!

   Likt av 1 person

 2. For eit herleg bilete – det løfta faktisk humøret fleire hakk berre ved å dukke opp på skjermen! Og det på ein dag som allereie var skikkeleg fin med nysnø i fjellet, favorittgensar på, gjensynsglede og klemmar, eit stykke mørk sjokolade etter jobb og utforsking av innhaldet i eit gamalt klesskåp.

  God helg!

  Liker

 3. aah ah! bilde og tittel er absolut smil .., fordi absolut muligheten til å lese med min franske måten ( ikke dårlig , tro meg) :- ( » gourde fri day «) ; – Så da ?:- du gå ut i fri det dagen , og har funnet en («gourde») ? slik at ; denne lua, ser på en gang, litt om : en fin «Boyar» lue, eller typisk rød baskisk lue , eller en stor katt smilende som i «Alice in Wonderland» … alt er smakfull til » hallow i «.men jeg er veldig uvitende og naiv i denne dag fest; hvis det kan be om unnskyldning .

  Liker

  • Tanken var et ordspill på «Good Friday», hihi. Jeg er veldig glad i Halloween, men det er kanskje ikke så vanlig å feire i Frankrike? Det blir stadig mer utbredt i Norge, i hvert fall, og vår familie har markert dagen siden jeg var liten. Gøy!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..