The start of summer in 13 snaps

May
May
May
May
May
May
May
May
May
May
May
May
May

26 grader første helga i mai – det kom overraskende på. Her i London var det som om noen trykket på pause, og alle gikk ut i sola for å nyte.

På lørdag dro vi til Richmond og gikk masse rundt i fine strøk, hilste på fugler og katter underveis, fikk tegneserier (det var Free Comic Book Day), drakk øl og beundret klatrende klynger med wisteria. Da vi kom hjem til vår egen del av byen etter at sola hadde gått ned, hadde syrinen i innkjørselen plutselig slått ut i blomst.

Søndag tilbragte vi på et teppe i parken, hvor vi leste seriene fra dagen før, spiste is, diskuterte bøker og smugkikket på folk som øvde på taekwondo i skyggen av de store trærne. Jeg hadde på meg en av mine fineste kjoler og fikk et stort dryss nye fregner, og til kvelds så vi en Woody Allen-film og delte ei flaske hvitvin.

Starten på sommeren kunne ikke vært stort bedre for min del. Hva gjorde du i helga?

– – – – –
In other words: 26 degrees Celsius the first weekend in May was quite a surprise! Here in London it felt like somebody hit pause, and then everybody went outside to enjoy. On Saturday we went to Richmond and strolled about for hours, saying hello to cats and birds along the way, drinking beer and admiring the wisteria. Sunday was spent on a blanket in the park, discussing book and reading comics (from Free Comic Book Day!) and eating ice cream, and in the evening we watched a Woody Allen flick and shared a bottle of wine. The start of summer couldn’t have been much better on my part – what did you do this weekend?

Reklame

8 tanker på “The start of summer in 13 snaps

 1. Oi! Nå gleder jeg meg skikkelig. Håper været holder seg, for jeg vil ikke gjøre noe annet i London enn å gå, spise mat (is) og sitte i park. I helga har jeg bare skrevet bachelor, så London blir en lang og god utpust etter innlevering.

  Liker

 2. Så fin sommerstemning i bildene! Jeg satt for det meste inne med masteroppgaven min, men fikk tatt noen pauser i sola med iiiiis. <3

  Liker

 3. oh yes, jeg hadde den samme følelsen, den sommeren begynte! og jeg er glad for å se ditt utseende i bilder av england siden. selvfølgelig, er blåregn vakker på disse husene; samt utseendet av parken er en invitasjon til å slappe av i naturen. ja denne katten har en selvsikker personlighet! (Når jeg tenker min siameser, han fikk meg til å kjøre på takene for å finne ham før ferien ..). haha, Woody Allen, jeg har så intime disposisjoner som alltid spiller på meg selv for å forstå til tider. i alt, er jeg også venter på neste helg Pentecote; og forfølge gledene i livet (med bøker som bringer i unik atmosfære som siste mål var lang litterær reise på «Vienna» i begynnelsen av århundret.) Jeg ønsker deg mange andre ganger med perfekt god smak isen (og observere hegre er svært sjelden i byen) … oi ! gøy , Jeg tror jeg spiser nesten en kilo «mispel» i kveld .

  Liker

 4. Så herlige bilder :) Ser ut som en perfekt sommerhelg !!! Si meg, lukter Blåregn like godt som jeg tror? har aldri sett det her skjønner du selv om han mannen min sier at det er Blåregn her til lands også, i noen hager. De er veldig varmekjære da :)

  Vi har vært i konfirmasjon i helgen og jeg svettet i bunad ;)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..