(A)like

Vi har så mye til felles, men ikke alt.

Han drikker kaffen sin svart. Jeg foretrekker melk i min.
Jeg jobber med ord, og han jobber med tall.
Han vil ha ketchup på burgeren. Jeg går for sennep.
Jeg spiller min mørkeste metal for ham, og han spiller sin mest rufsete punk for meg.
Han velger seg rødvin. Jeg velger meg hvit.
Jeg liker å kle meg i sterke farger, mens hans garderobe er mer nedtonet.
Han kan lese sakprosa og biografier. Jeg leser stort sett fantastisk litteratur.
Jeg ser en western med ham hvis han ser en Disney-klassiker med meg.

Heldigvis trenger vi ikke like alle de samme tingene, fordi vi er enige om de store og viktige sakene – og fordi vi virkelig liker hverandre.

Around the clock– – – – –
In other words: We have so much in common, but not everything. He likes his coffee black. I prefer mine with milk. I work with words, while he works with numbers. He wants ketchup on his burger. I go with mustard. I play my darkest death metal for him, and he plays his most rugged punk for me. He chooses red wine, I pick white. I like wearing bold colours, but his wardrobe is more monochrome. He reads non-fiction and biographies. I mainly read fantastic literature. I watch a western with him if he watches a Disney classic with me. Fortunately we don’t have to like all the same things, because agree on the big and important stuff – and because we really like each other.

Reklame

8 tanker på “(A)like

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..