A little bit of London

Det er noe eget ved London, synes jeg. Jeg trives så godt i den byen, og det var så hyggelig å ta en liten tur dit forrige helg!

Oppholdet oppfylte alle forventninger og mer til, helt fra vi forlot flyplassen og satte kursen mot sentrum, da vi kom i snakk med ei blid, eldre dame på toget. Det er så fint å veksle noen ord med fremmede! Themsen og byen åpenbarte seg for oss da vi byttet tog på vei til hotellet. Det var stålende sol og skikkelig sommer, og vi var så glade for å være tilbake i London.

LondonVi bodde på hotell nordvest i byen, og dermed kunne vi utforske områder som vi ikke kjente fra før. Det var et veldig hyggelig og rolig strøk, og dette var utsikten fra rommet vårt. LondonVi brukte god tid på å utforske nabolaget, som var veldig frodig og koselig.

LondonLondon
London
London
London

Hotellet får sitt eget innlegg etterhvert, for det var helt annerledes og mye finere enn ventet!

Vi dro også inn til sentrum, hvor vi gledet oss over pene bygg, grønne gater og fine detaljer på alle kanter. (Ettersom jeg har besøkt London mange ganger før, og ettersom Jonasflotte også har vært der tidligere, hadde vi ikke noe behov for turist-greier i det hele tatt. Å rusle rundt på måfå er jo uansett noe av det beste som finnes!) London er en så variert og sjarmerende by, og det fine været var prikken over i’en, hoho.

London
London
London
London
London
London
London
London

Vi tok noen pauser i parkene, med pinneis og annet godt, og holdt hender og hvilte ømme føtter.

LondonVi spiste pub grub, fordi det føles så riktig på De britiske øyer. Laksekaker + pommes frites + en pint, takk!

LondonJa, for øl er selvfølgelig også en del av gleden. Vi drakk mye godt på våre fire dager i byen.

LondonVi gikk innom Covent Garden, mest fordi jeg skulle kjøpe en gave på Mummi-butikken, og trengselen var like stor som alltid, men det gjorde ikke noe.

London
London

Etterpå belønnet vi oss selv med kaffe på en fin fortauskafé.

LondonJeg kunne ikke dy meg da det dukket opp fem telefonbokser på rad!

London
London

Såå glad i favorittby og vintagekjole fra Bangkok, hoho.

Min gamle venn dragen på Fleet Street måtte også foreviges. Har alltid vært så glad i denne skulpturen! LondonOm kvelden var skumringen fløyelsmyk.

London
London

Vi fikk masse ut av tida mellom soloppgang og solnedgang. På det meste gikk jeg 18 000 skritt i løpet av en dag, og vi sov som et par steiner hver natt, og var begge veldig fornøyde med vårt lille avbrekk i London.

– – – – –
In other words: Here is a little look at our stay in London! We had four days, and we spent them wandering the streets, eating pub grub (not exclusively, though), drinking beer (almost exclusively, haha), enjoying the atmosphere and the pretty surroundings. We had ice cream in parks and coffee at cute cafés and talked to strangers on the train. Our hotel was in the north-west part of the city, in an area we did not know very well, so we really enjoyed getting to know it. The hotel will get its own post, by the way, because it was great, and so different from what we expected! We didn’t do a lot of touristy stuff, since we had both been to London before (and I have been there quite a few times, actually). However we did go to Covent Garden so I could buy a present at the Moomin shop, and it was crowded as always, but otherwise fine. Also, I couldn’t help myself when we passed five phone booths in a row! We walked the streets from sunrise to sundown, and one day I walked 18 000 steps, and we were very content with our little London getaway.

Reklame

7 tanker på “A little bit of London

  1. Jeg likte dette herskapshuset fasaden, den engelske er gode gartnere (yucca og villvin). det er morsomt fordi jeg ønsket å gå til London, uken før uken din (med sønnen min for å se museer, men vi gjorde ikke det) and never done it yet . en absolutt flott du hadde, med «laks og pommes frites, mens disse øl navnene, som lover godt . ja, jeg smilte da jeg så ditt mokkasiner (hva motet til å gå flere miles !) . de røde telefonkiosker Engelsk, minner meg om en film …. men jeg hadde ikke helt sett hva så stor han er .

    Liker

  2. Tilbaketråkk: 2015 in 22 questions | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..