Mer om mandagens bloppis på MESH

Nå er det ikke lenge til vårt lille loppemarked går av stabelen!

Gjenbruk er noe jeg brenner for. Dagens hektiske forbrukskultur tiltaler ikke meg. Det virker som at en del mennesker bruker penger uten å tenke, og at noen nærmest har handling som hobby – de kjøper bare for å kjøpe, ikke fordi de behøver noe. Jeg mener at det finnes langt mer meningsfylte ting å bruke fritida på, som er bedre både for lommeboka, selvfølelsen og miljøet.

Brukte klær er et utmerket alternativ til nye klær, ikke bare fordi de er rimeligere og fordi de minsker behovet for produksjon av nytt tøy, men også fordi det er koselig med plagg som har en historie. Derfor lot jeg meg altså inspirere av bloggere i Storbritannia og Sverige, som har arrangert bloggers’ markets og bloppisar i flere år, og forhørte meg med noen flotte frøkner her i Oslo.

Med denne bloppisen vil vil oppfordre til lavere forbruk og en mer miljøvennlig tankegang, og samtidig håper vi at det blir en sosial og hyggelig affære. Alle monner drar på veien mot et enda bedre samfunn!

Ina og jeg var på inspeksjon denne uka. Kaféen til MESH er ordentlig stilig, og her er det god plass, god kaffe og veldig trivelige folk. Lokalene ligger i Tordenskiolds gate 3, og vi er så glade for å få være her.

Mesh
Mesh
Mesh

Vi skal få sitte i det fineste hjørnet, under messaninen, hvor det henger bøker i taket!
MeshIna har samlet all den viktige informasjonen her:

MESH-BloppisSpennende!

Jeg har funnet fram klær i alle regnbuens farger, med både prikker og ruter og striper og blomster på, som jeg gleder meg til å sende videre ut i verden.

De fleste plaggene blir solgt for en femtilapp eller en hundrelapp, og noen av dem går enda billigere, mens enkelte dyrere eller eldre ting kommer til å koste litt mer. Uansett skal man kunne gjøre skikkelige kupp, for det er jo litt av poenget med et loppemarked.

Bloppis
Bloppis

Nå håper vi at noen vil komme og hilse på oss og kanskje gi noen av disse klærne nye, gode hjem – for en fin tanke!
Det vi ikke får solgt, donerer vi til Fretex eller Uff, slik vi ellers ville gjort. Med andre ord blir det bra uansett, hoho.

Ina og jeg er klare til dyst, og Carina blir også med, og muligens dukker det opp flere blogg-venninner i tillegg…

Den som kommer, får se!

– – – – –
In other words: Here’s some more information about our bloggers’ market this Monday. The venue is really cool, and these clothes are ready to go, and we are very excited!

Reklame

6 tanker på “Mer om mandagens bloppis på MESH

 1. lykke til dere jenter. vel, så jeg er ikke veldig god i humor og for billig …. her er noen:
  – «To venner gå inn i en cafe, den første:
  -Jeg Ønsker te.
  den andre: – Jeg også, Ønsker te … men vær snille å vennligst gi et rent glass!
  når Barmann, er tilbake med to glass:
  – Disse te. som ba for rent glass?»
     annet:
    «to venner sammen for å delta på en katt skjønnhetskonkurranse. – tenk, sier en; katten i perlegrå pels nesten veier som 100 000 kroner.
   – 100mille kroner! hvordan så liten katt – at kan han spare så mye penger?»
    tredje:
  » vi er i økonomiske krisen. business er ikke veldig høy, ledighet watch nøye. «Gad» «Dav» og «Ben» med ready-to-wear butikken er i nærheten , de er desperate. en dag, «gad» plakat i vinduet hans:- «med mindre vi betaler 30 prosent» .
   deretter «dav» plakater:- «50 prosent rabatt». deretter «ben», som har den midt store,plakat : Viktig – første Komme inn Rett på døren her.»
  først og fremst enhver likhet med noe eller noen er falsk . et surtout très très bonne vente et suksess:)

  Liker

  • Jeg må ærlig innrømme at jeg jeg ikke forstår nok av den første eller den siste vitsen til å ta poenget, men jeg skjønner den midterste! Takk for lykkeønskninger og oppmuntrende ord!

   Liker

   • oh for mange er jeg flau, prøvde jeg å oversette godt og jeg jobbet for (og det ga et dårlig resultat som jeg ikke har ofte sett), disse få uskyldige ord humor fra min tradisjon tro (som er ikke lett å forstå som er vant til en annen kultur). det er menneskelig å feile . Jeg takker deg for tilliten og din fantastiske tålmodighet. Jeg må si at jeg forstår mer intuitivt på min beste måte fra norsk til fransk, og jeg er mindre i stand til å praktisere riktig måte , klart fra fransk til norsk . :) je te remerçie Synne .

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..