Good things today

July, Et dryss kanel

Hei, dere! Vi kom hjem fra London sent i går kveld, og har hatt det så fint på tur! Nå er leiligheten full av klesvask og innboksen full av epost, slik det gjerne blir når man har vært borte en liten stund. Overgangen fra reise til hverdag føles ofte litt for brå, og det trøtte hodet mitt er fullt av små og store tanker, men det er alltid små og store ting å glede seg over!

Dette er sånt som gjør meg glad i dag:

– Smoothie! Blenderen min er ødelagt, men for tida er jeg litt hekta på en kjøpe-variant med mango og pasjonsfrukt.

– At ingen av plantene i leiligheten døde mens vi var bortreist.

– Hyggelige avtaler på programmet for resten av denne uka, blant annet med Maren og Linda.

– Vin i kjøleskapet. Det har vi forsåvidt alltid, men jeg plukket med meg noen ekstra godsaker på Gardermoen i går, hoho.

– Vår nært forestående bloppis! Nå har jeg fylt tre poser med klær og sko, og som jeg håper vil få nye gode, nye hjem! Skal treffe Ina i dag for å forberede – vi skal drikke kaffe og snakke om kvitteringer og føle oss som viktige forretningskvinner.

– Episoden jeg tekster for øyeblikket, som jeg fryktet at skulle være veldig skummel (det er en grøsser-serie), men som ikke er så verst likevel.

– Sterk kaffe i koppen med Muldvarpen på.

– Sol som stikker gjennom skylaget iblant, for å bade leiligheten i gyldent lys.

– Skikkelig gode knekkebrød til lunsj. Har dere smakt de fra Sigdal med uter og havsalt? Herlighet, bedre blir de ikke med mindre man lager dem selv.

Grünerløkka Mikrobyggfestival i helga!

– Et skjørt som svisjer når jeg går, og som lett kan kombineres med knestrømper når jeg stikker ut etterhvert.

– Kino i kveld! Jeg skal se Inside Out, sommerens mest etterlengtede film for min del. Har lest at den er følelsesladd, så jeg kommer sikkert til å gråte masse, haha.

– Spennende planer for høsten som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om snart.

Hva gjør deg glad i dag?

– – – – –
In other words: We came back from London late last night, and we’ve had such a wonderful time! Now our apartment is full of laundry and my inbox is full of emails that need answering, which is often the case after a few days abroad. The transition back to everyday life can be a little tough, and I have lots of things on my sleep-depraved mind – but thankfully there are always lots of things to be happy about, too! Here’s a little list of good stuff. – Smoothie! My blender is broken, but I am currently slightly addicted to a store-bought kind with mango and passion fruit. – The fact that none of our plants died while we were away. – Coffee dates with good people over the next couple of days. – Wine in the fridge. Well, I always have wine in the fridge, but now there are some bonus goodies I picked up at the airport yesterday. – Our plans to arrange a bloggers’ market in Oslo next week! – The episode I’m subtitling at the moment, which I feared would be very frightening (it’s a horror series), but which turned out to be quite alright. – Strong coffee with my friend the mole. – The skirt I’m wearing, which is swishy. – Tickets to see Inside Out this evening! I can’t wait! – Sunshine poking through the clouds and filling the apartment with a golden light. – Exciting plans for this autumn which I’m looking forward to telling your more about. What makes you happy today?

Reklame

12 tanker på “Good things today

 1. Så mange fine ting! Kos deg masse med Inside Out i kveld, den gleder jeg meg til å se også! Leste en anmeldelse her om dagen, den skal visst være skikkelig nyskapende – sånn som Pixar er på sitt beste. Hurra!

  Liker

 2. Å du tekster tv! Hvordan får man en slik jobb egentlig? Jeg prøver å finne måter å tjene penger på slik at jeg kan bo på gård i Portugal!

  Liker

  • Det gjør jeg! En veldig morsom jobb. Man må være tilknyttet et byrå og bestå norske og engelske språkprøver. I Norge er det flere aktører som driver med teksting, blant annet SDI Media og Broadcast Text, og kanskje de trenger flere frilansere? Lykke til! Å bo på gård i Portugal låter helt topp!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..