Bloppis!

Høsten er et godt tidspunkt for å ta sats og prøve nye ting.
Nå har Ina og jeg latt oss inspirere av bloggere i utlandet, og gått sammen for å arrangere blogg-loppis, altså bloppis!

bloppis

Flere detaljer kommer etterhvert (og kanskje blir vi flere bloggere i tillegg!), men loppemarkedet vil altså finne sted mandag 31. august på det stilige stedet Mesh.

Det blir både klær, vesker, sko og smykker til salgs, og alt for en veldig rimelig penge. Jeg synes det er så fint å tenke på at de kan få nye hjem, for når man har ting som ikke blir brukt, kan de heller glede noen andre. Vi håper at mange vil ta turen for å titte litt og hilse på oss!

Jeg har allerede flere poser med klær klare, hoho. Gleder meg!

– – – – –
In other words: My friend Ina and I are organising a bloggers’ market in Oslo!

Reklame

10 tanker på “Bloppis!

  1. oh, jeg er nysgjerrig på hva ser ut som et loppemarked blogger, i en typisk kaffe i sitt interiør. akkurat nå, jeg ikke kjøpe , min loppemarked er på hjemme : jeg fisker de gamle tingene og noen brukbar møbler, gamle fliser dekorere fra Magrheb, (gjort på 70-tallet) på badet. (Jeg sy også gammel gardiner fra Asturia katten kutt,, og min kone ler). men jeg er enig, vi har alle glede i ting som allerede brukes andre ; et nytt liv er en god.

    Liker

  2. amen sluta!! hade sååå velat vara där! (och, idag träffade jag ett gäng norrmän som var på apple för översättning osv, då fick jag ännu mer norgelängt!). hoppas bloppisen blir fab. kram!!

    Liker

  3. Tilbaketråkk: Good things today | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..