Pages, pints and petticoats

Denne helga var så fin! Jeg fikk nesten litt feriefølelse av tre fridager på rad – noe så herlig!

Lørdagen ble ekstra morsom og hyggelig, for det var godvær, og et visst kjærestepar tok med seg hver sin bok og tilbragte en time på en benk i en park. Å sitte slik og lese sammen er faktisk noe av det fineste jeg vet om.

May, Et dryss kanel
May, Et dryss kanel

Jeg hadde på meg en vintage-topp og et musikalsk skjørt!

May, Et dryss kanel

For å skape fin fasong hadde jeg ikke bare ett, men to underskjørt. Gøy!

May, Et dryss kanel

Det var en grunn til at jeg valgte dette skjørtet – på lørdagen gikk nemlig Tom Waits-løpet av stabelen. Det er et årlig høydepunkt for ølglade Oslo-borgere! En folkefest i form av en pub-til-pub-runde med mange tusen deltakere som skal innom diverse mer eller mindre brune barer på østkanten. Dette humoristiske motsvaret til Grete Waitz-løpet er oppkalt etter en av mine musikalske yndlinger! Over 20 barer står på programmet, og jeg har aldri tatt hele runden (da ville jeg nok dødd), men jeg liker å henge med på en liten del av løypa for å nyte stor stemning og noe godt i glasset!

Vi var ute relativt tidlig, rundt klokka seks, men de virkelig seriøse «løperne» begynte halv to, og det var lange køer utenfor mange av stedene på ruta.

May, Et dryss kanel

Vi begynte på Cafékontoret, hvor vi møtte min gode venninne Eline. Ølen ble servert i plastkrus, så vi fikk litt følelsen av å være på festival!

May, Et dryss kanel

Etterpå gikk vi videre til No. 53, som har festlig interiør og dyr øl. Der fikk vi selskap av to til, og festivalfølelsen vedvarte!

May, Et dryss kanel
May, Et dryss kanel
May, Et dryss kanel

Neste stopp var Mekken, en gammel favoritt, hvor de har veldig trivelig uteservering.

May, Et dryss kanel
May, Et dryss kanel

Her falt Eline fra, og etterpå fant våre to andre venner ut at de ville ha sushi i kveldssola. (Jonasflotte og jeg hadde spist godt i forkant!)

May, Et dryss kanel
May, Et dryss kanel

Deretter gikk ferden til Asylet. De har flott bakgård, og nå var det både blomstrende trær og massevis av glade mennesker der!

May, Et dryss kanel

Her likte vi oss veldig godt, og Oda og Vegard var ekstra glade og fine.

May, Et dryss kanel

Skåååååååååååååål!

May, Et dryss kanel

Her møtte vi dessuten noen venners venner som hadde eget, herlig nerdete lagnavn og eget program. Kult!

May, Et dryss kanel

Kveldens siste bar (for vår del) ble Ivars kro. Nå var klokka blitt nærmere elleve, og her holdt voksne menn på med å bryte rævkrok på gulvet (!), så vi fant ut at det var like greit å rusle hjemover etter dette.

May, Et dryss kanel

Vi kjøpte med oss byens beste falafel (Marmaris!) på veien hjem, og gutta jekket en siste øl hos oss, og så skilte vi lag.

Jonasflotte og jeg tok kvelden før midnatt, veldig fornøyde med lørdagens innsats og hyggefaktor!

– – – – –
In other words: This Saturday was great! This weekend we had Friday off, and so Saturday felt like a Sunday! In the afternoon I spent an hour on a bench with a book and my boyfriend. Reading together is actually one of my favourite things! I wore a vintage top and a musical skirt, and underneath I had two petticoats to create the right amount of volume. Fun! There was a reason why I had chosen this particular skirt – we had big plans for the evening. Every year there is a huge pub crawl in Oslo which is named after Tom Waits, one of my musical favourites! There are around twenty bars on the official program, and thousands of beer lovers partake every time. Although I’ve never managed (or even tried) to visit all the pubs, I like to stop by a handful to enjoy the atmosphere and a few pints! My boyfriend and I were joined by three friends, and although some places had long queues outside, we found some bars that weren’t too crowded. Like the bar with the quirky interior, the square where we took a sushi break in the sun and the beautiful backyard in bloom. It was such a fun Saturday evening!

Reklame

10 tanker på “Pages, pints and petticoats

  1. Du er så fin i det skjørtet! Og nå fikk jeg enda mer lyst til å teste den falafelen du har snakket om, namnam. God tirsdag!

    Liker

  2. ho, jeg har aldri sett så mye øl glass «Skål»; våren må bli bidrar til … ; men som for benken lesing ute i godt selskap, jeg tror at for en veldig god idé.

    Liker

  3. Tilbaketråkk: Patchwork: May | Et dryss kanel

  4. Tilbaketråkk: My May | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..