Patchwork: May

Jeg pleier ikke klage på været, først og fremst fordi det ikke fører noe sted – det er jo ikke som om man får gjort noe med det, man må bare tilpasse seg, og det er alltid hyggeligst å være positiv!

Når det er sagt: Jeg kan aldri huske å ha opplevd en kjøligere og fuktigere mai måned. Det ble ikke så mange utendørsaktiviteter og så mye forsommerkos som jeg hadde håpet, men jeg tar det igjen når sola kommer tilbake for å bli. Det er bare et spørsmål om tid, hoho!

Nå tar vi en titt på alt det fine mai hadde å by på, for selv når været skuffer, kan man skape et lappeteppe av gode minner.

InstaMay

Måneden begynte med brygg og bøker, som jeg fortalte om i dette innlegget, og den 4. mai var Star Wars Day, som alltid!

InstaMay

Været var grått, så jeg gledet meg over fargene hos kjøpmannen på hjørnet. Jeg spiste dessert og beundret ei gammel dør. Det at noe blir eldre og preges av det, er ikke nødvendigvis negativt – sånn sjarm!

InstaMay

En morgen ble ekstra fin fordi koppen og kjolen passet så godt sammen (Stinky er blant mie favorittfigurer i Mummidalen!), og en dag var det sykler og vimpler som gjorde meg glad. Jeg spiste is i sola når jeg hadde sjansen.

InstaMay

Jeg hygget meg med te og lektyre på en regnværsdag, fant en blomstrende bakgård og feiret en bursdag som jeg fortalte mer om her.

InstaMay

En fredag bakte jeg eplekake, en lørdag var jeg på galla i min morsomste kjole, og en søndag var selveste 17. mai!

InstaMay

Jeg sto under store, gamle, frodige trær og nøt synet av nye, knallgrønne blader. Jeg skrev et lite innlegg om lykke. Dessuten var jeg på tesmaking – nam!

InstaMay

Noen dager ble ekstra fine da jeg så en knallgrønn folkevognbuss eller drakk kaffe med ei god venninne, og enkelte dager var det blå himmel over pastellfargede hus. Da ble jeg ekstra fornøyd, så klart!

InstaMay

Jeg spiste søndagsfrokost med fine frøkner, så Tony Hawk på Aker Brygge (!) og markerte Towel Day ved å gå rundt med et håndkle festet i livet hele dagen, hoho.

InstaMay

Kronbladene under kastanjetrærne så ut som snø, og en kveld ble det ta-med-middag, og da det regnet igjen, benyttet jeg anledningen til å spille klassiske TV-spill. (Aldri så galt at det ikke er godt for noe – man kan spille med god samvittighet når det er vått ute!)

InstaMay

Denne fredagen var det seks år siden Jonasflotte og jeg møttes, så vi drakk champagne. Jeg viste frem en ny vintagekjole som gjør meg veldig glad, og jeg spiste jordbær med is. Smaken av sommer, uansett vær!

Jeg krysser fingrene for at juni blir full av sol og varme, og hadde en veldig fin mai måned. Vi sees på Instagram!

– – – – –
In other words: Here’s the patchwork of photos from my May! See you on Instagram, where all my captions are in English!

Reklame

14 tanker på “Patchwork: May

 1. Æsj, nei, det hjelper ikke å klage, men herregud altså. Nå er strikken min tøyd ganske så langt for hva som er OK. Junimåned better be good=varm og solfylt!! *Krysser fingrene*! Ellers: For en fin maimåned! Herlige bilder også. Gleder meg til lørdag, hoho!

  Liker

  • Takk, så hyggelig å høre! Dette er altså Instagram-bilder, og det er akkurat slik jeg liker å bruke den appen, til å forevige små og store gleder i hverdagen!

   Liker

 2. Jeg pleier heller ikke klage på været, men jeg må innrømme at jeg har lengtet etter liiiiitt varmere temperaturer og mer sol i måneden som gikk! Vi krysser fingrene for juni! Ellers: Så mange fine mai-gleder – liker spesielt godt deg i prinsessekjolen (den der må det være lov å kalle nettopp det, eller), blomstrende bakgårder og eplekake <3

  Liker

 3. Ser ut som mai har vært en fin måned til tross for manglende sommervær. :) Hjelper nok ikke å klage på været, nei, men det er likevel fort gjort. For min del har det dårlige været både vært fint og dårlig. Fint fordi da slapp jeg å bli fristet til å gå ut mens jeg leste til eksamen, og dårlig fordi man blir ikke alltid i så godt humør av en grå himmel. Heldigvis har det vært dager med solglimt innimellom her i Trondheim, så man har fått noe å leve på :p Håper juni blir litt mer solfylt, for nå har jeg ferie!

  Liker

  • Ja, mai ble riktig fin likevel! Man får jo gjort ting innendørs når det regner utendørs – aldri så godt at det ikke er godt for noe, hihi. Noen soldager har vi hatt her også, heldigvis – og nå er nok sommerværet rett rundt hjørnet. Gratulerer med ferie!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..