My June

June, Et dryss kanel
June, Et dryss kanel
June, Et dryss kanel
June, Et dryss kanel

Juni, min favorittmåned! Nå ligger sommeren foran oss som et blankt hav, og det er bare å sette seil og fylle den med alt vi vil!
(Inntil videre er det riktignok ruskevær på havet, men sola kommer nok snart igjen!)

Jeg har mye å se frem til denne måneden. I juni skal jeg blant annet…

– Finne frem de letteste, tynneste, fineste sommerkjolene mine og la dem svinge seg igjen.

– Bruke takterrassen flittig. Det er så fint å ta med seg middagen opp dit, eller å sitte der med bok og kaffekopp!

– Få fregner på nesa.

– Drikke iskaffe, milkshake, iste og smoothies. Nam!

– Spise jordbær, vannmelon, mango og ananas. Nam igjen!

– Se Jurassic World på kino. Herlighet, dette blir heftig!

– Feire en 30-årsdag. Alltid ekstra gøy med runde år, og nå er vennegjengen min inne i en periode hvor mange jubilerer!

– Grille. Det er noe helt eget ved å lage mat under åpen himmel, altså!

– På slippfest for tredje utgave av A New Type of Imprint, hvor jeg har en ny tekst på trykk.

– Spise is i sola.

– I bryllup! Det blir det første av tre denne sommeren. (Egentlig skulle Jonasflotte og jeg i hele fem bryllup, men situasjonen har endret seg, så nå skal vi «bare» i tre stykker.) Jeg gleder meg til å kle meg pent, spise god mat og skåle for brudeparet!

– Drikke ut en av brudene som gifter seg senere i sommer. Tipper det blir kjempegøy!

– Lese ut The Wind in the Willows (den er så koselig at jeg nesten knekker), og så begynne på Galápagos, ei Kurt Vonnegut-bok. Det blir min første!

– Muuuuuligens ta en svipptur til en europeisk storby hvis finansene tillater det (men i utgangspunktet blir det innenlandsreiser denne sommeren, i forbindelse med de nevnte bryllupene, som fører oss til Biri, Røros og Kristiansand)!

– Sitte på et teppe i parken og drikke vin med venner til sola går ned.

– På sommerfest med Radio Nova. Alltid et høydepunkt!

– Bade i Oslofjorden hvis vannet blir varmt nok.

– Bruke eventuelle regnværskvelder på å drikke kakao og spille Cave Story, et uavhengig plattformspill med fin retro-stil og intenst fengende musikk.

– Jobbe mest mulig, men ta mange solpauser på balkongen.

– Fylle 28 år! Jeg har bursdag nå på fredag, og den skal etterhvert feires med temafest. Det blir så gøy!

Så mye å glede seg til, da. Dette MÅ jo bli bra, hoho.

Hva slags fine ting skal du fylle juni med?

– – – – –
In other words: Hello June, my favourite month! I love how summer lies before us like a big ocean, and now we get to set sail and fill it with whatever we want. I have many things to look forward to in June. For instance I am going to…
– Take out my lightest, cutest sundresses and wear them again for the first time since last year. – Make the most of our rooftop terrace. I love having dinner up there, or just bringing a book and a cup of coffee! – Get freckles on my nose. – Drink ice coffee, milkshakes, ice tea and smoothies. Yum! – Eat strawberries, water melon, mango and pineapple. Yum again! – Go to the cinema to watch Jurassic World. It looks awesome. – Celebrate a friend’s 30th birthday. Lots of people I know are turning 30 these days, and it’s always such a lovely celebration! – Barbeque. There is something so special about cooking outdoors, don’t you think? – Go to the lhe launch party for the third edition of A New Type of Imprint, where I have a new text printed. – Eat ice cream in the sun. – Attend a wedding! The first of three this summer. I’m so ready to put on a pretty dress and toast the happy couple! – Finish The Wind in the Willows, which is so sweet I just want to eat it, and then start Galápagos, which will be my first Kurt Vonnegut book. – Mayyyybe take a little trip to a big city in Europe, if I can find cheap tickets. (Most of my travelling this summer will be done domestically, though, when we go to those weddings across the country!) – Sit in the park, on a felt, with friends, drinking wine, until the sun goes down. – Go to a summer party with work. Always fun! – Go swimming in the Oslo fjord when (if) the water warms up. – Spend rainy evenings indoors, drinking cocoa and playing Cave Story. It’s an indie game with a beautiful retro look and some seriously catchy music! – Work as much as I can, but take lots of sunny breaks on the balcony. – Turn 28! My birthday is this Friday, and I’m celebrating it with a party. Yay!
So many nice things await! What are you looking forward to in June?

Reklame

13 tanker på “My June

 1. Åh halo, så utrolig masse fint!! Håper juni blir like bra som det ser ut til at den blir!
  Jeg skal fylle juni med sommerkjoler, turer i skogen, smoothie og bær, mange kyss, kanskje litt venninnetid, jobb og en god del hverdagslykke.

  Liker

 2. Så utrolig fine planer du har! Jeg hadde siste eksamen i går, så nå er det sommerferie på meg! :) Jeg skal på mange hyggelige middager, en teaterforestilling, til Kreta med familien og i et bryllup i juni! Masse fint å se frem til!

  Liker

 3. Sol og blå himmel så jammen meg bra ut, her i Trondheim høljer det ned! Elsker å lage lister med ting jeg ser frem til, og å se andres lister. Så mye positivitet! Apropos bryllup: Nå skal jeg ikke være helt stalker her, men jeg tror vi har en felles venn som skal gifte seg i sommer. Var inne på Facebookgruppen til utdrikningslaget, og der dukket det opp en Synne som så mistenkelig ut som deg!?

  Liker

  • Ja, det er deilig med godvær etter en utrolig fuktig og kjølig mai, og det er så kjekt å liste opp sånt man ser frem til!
   Oi, så morsomt! Ja, det er meg! Da har vi nok et Røros-bryllup på planen etterhvert, begge to… Jeg gleder meg skikkelig!

   Liker

 4. Wind in the Willows er nydelig :-) Her er det eksamenstid for barneskolebarna mine, så seksåringen og niåringen trenger mamma litt ekstra nå, og jeg skal prøve å unngå å vise hvor mye jeg hater det. Gleder meg til juli!

  Liker

  • Ja, absolutt!
   Haha, jeg skjønner godt at slike perioder kan være slitsomme… Håper det går bra, både med de to små og med deg! Nyt juni mellom slagene, da!

   Liker

 5. dette er en veldig god plan i juni som er. og hver ting i sin tid planlagt. Jeg Synes også at ingenting er bedre enn gleden våren er gitt for å holde for hvert øyeblikk som enorm. i juni jeg allerede overrasket meg med små fugler på en gren, mens jeg har min lille lunsj morgen (som en ekte invitasjon til himmelen); Jeg kan åpne soveromsvinduet for å vekke meg med godt beruset i lukt av jasmin blomster …. har noen gang, hele familien på besøk. Jeg planlegger feriene mine til å være på sjøen og fjellene i sør. Jeg så god folk jeg ikke hadde sett for 25, 30 år siden (da, av en konferanse på en bok, og i nærheten av slike «alexander Arcadi» som laget en film (» pour Sacha «) på en samme Husk steder der jeg bodde.) og så skal jeg se min fersken frukt som vil gå, rødmende på treet … :)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..