Birthday!

Ved frokosten i dag helte jeg smoothie i to glass, og det ble litt mer i det ene, og det tok jeg selv. Vanligvis tar jeg alltid det med minst i, men i dag har jeg bursdag! Jeg fortjener det.

Birthday, Et dryss kanelJeg ELSKER å ha bursdag. Den barnlige begeistringen slipper ikke taket (enda jeg nå fyller 28 år)! Jeg skal kose meg hele dagen.

Jeg fikk presang av Jonasflotte i morges, og det kom en til i posten som jeg skal åpne etter lunsj (jeg fordeler gledene utover!), og det er pizza-rester og hvitvin i kjøleskapet. Jeg har på meg en av mine fineste vintagekjoler, og det er sooooool, og i kveld skal jeg på bakgårdsfest.

Herlighet, stort bedre blir det jo ikke. Hurra for meg!

Jeg ønsker dere alle en strålende fredag og ei super helg!

– – – – –
In other words: It’s my birthday! I’ve always loved birthdays, and I still do, with childlike enthusiasm (although I turn 28 today)! This morning I poured smoothie into two glasses, when my boyfriend and I were having breakfast, and there was a wee bit more in one. Today I took that one for myself. I always take the one with less, but today is my birthday. I deserve it! I was given a present when I woke up, and there is another waiting for me after lunch (I’m making it last!), and there is leftover pizza in the fridge, as well as white wine for later. I’m wearing one of my prettiest vintage dresses, and the sun is shining, and this evening I’m going to a garden party. My goodness, it doesn’t get much better than this! I wish everyone a lovely Friday and a wonderful weekend!

Reklame

18 tanker på “Birthday!

  1. haha! glaset med mest smoothie var det minsta du kunde göra för dig själv idag! <3 älskar också att fylla år alltså. hoppas du får en helt underbar dag! KRAM

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..