Monday tip

Denne mandagen kom litt brått på meg. Ganske frekt av den å snike seg innpå, synes jeg, rett etter bursdagshelga mi! Her har jeg svinset rundt i og feiret i tre dager, og så kommer mandagen. I morges sov jeg to timer lenger enn vanlig, om jeg skal være helt ærlig med dere.

Jeg er utstyrt med godt humør og mye viljestyrke, men mandag morgen er ikke alltid like gøyal.

Et enkelt triks for å gjøre mandagen morsommere: Gå på kino!

March, Et dryss kanelKanskje går det en film du lenge har gledet deg til, eller en du hadde glemt at du ville se, eller en du aldri har hørt om. Gøy uansett.

Det er så fint å ha noe å se fram til om kvelden, bare man får mandagsjobben unna… Belønning!

(Og bor man der det ikke finnes kino – jeg har vokst opp på et slikt sted, så jeg vet hvordan det er – så fungerer det å slukke alle lysene i stua, dra for gardinene, skru av mobiltelefonen, poppe popcorn og se en god film i sofaen også.)

Hverdagsluksus er vårt våpen mot blåmandagen, hoho!

– – – – –
In other words: Hey, Mister Monday, you turned up rather abruptly this week. Here I was, celebrating my birthday all weekend, prancing around like a princess, and then you show up. How rude.
Even though a happy mood is my default setting, Monday mornings aren’t my favourite. A simple way of making Mondays more fun: Go to the cinema! It’s great to have something to look forward to i the evening, as a treat when you’ve made it through the day. (If you live somewhere where it’s not an option – I grew up in a small town, so I hear ya – it also works to turn off all the lights, switch off your mobile phone, make popcorn and watch a good film at home as well.)
Everyday luxuries are our weapons in the battle against Monday blues!

Reklame

10 tanker på “Monday tip

 1. hehe, jeg har bodd min barndom i en liten landsby , også ; og gleden av filmer i et rom som var de gamle festningsmuren landsbyen ; Vi gikk ut med en gangvei med utsikt over havet, fantastisk! så kom tiden da min cinéklubb når var 16 år på «Perpignan». men vi hadde også en veldig god programmering på TV 1 gang til uke (film på klubbkvelder) og det var som magi med familien . med ny teknologi kan vi ha selv på tabletter eller telefon. men veldig ofte jeg er overbevist om at det ikke er bedre enn en god bok fordi den går overalt, og det kan koser sitt eget tempo; og effekten av fantasi er mer ! ( mais :» – je dis ça , je dis rien .») . anyway , » – i hate ( litt) Mondays » : because i jobb ….

  Liker

  • Det høres hyggelig ut! Ja, teknologien har virkelig utviklet seg veldig fort – men jeg synes det er noe helt annet å gå på kino enn å se film på mobiltelefonen, altså!

   Liker

 2. Åh, skulle ønske jeg så dette på mandag. ELSKER KINO! Jeg skal huske det til neste blåmandag, bare ikke den som kommer nå, for da reiser jeg til Lisboa (så da blir den nok ikke så blå)!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..