This Easter

Her kommer et bildedryss fra påsken! Jeg er så glad i denne høytida, for den er så tilbakelent – i motsetning til jula bringer påsken ingen presanger, ingen husvask, ingen familieselskaper og ingen forventninger om perfekt tilbredt tradisjonsmat. Det handler liksom bare om å slappe av og kose seg med god mat og godt selskap!

Det har jeg gjort i ferien. Med boller og barndomsvenner samlet hjemme i det store huset på Løten. Med kryssord og krim. Med kjøreturer og stopp for softis og appelsinboller (som for øvrig ikke var særlig gode, men det var verdt forsøket!). Med ei god bok på balkongen. Med foreldre og søsken samlet rundt bordet. Med heslig pynt jeg lagde som fireåring. Med store, sene frokoster. Med påskeeggjakt og masse sjokolade. Med kokte egg og påskekrim på melkekartongen. Med sol og snø om hverandre. Med vin og øl og årets første grilling. Med kyllinger, tulipaner og godteskåler overalt.

Akkurat slik vil jeg ha det, og akkurat slik ble påsken min i år. Håper alle har hatt en aldeles fortreffelig påskeferie!

Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel
Easter, Et dryss kanel

– – – – –
In other words: This is what my Easter week looked like! I love how laid-back this holiday is – as opposed to Christmas, no one expects presents or meticulously cleaned houses or big parties or perfectly prepared traditional meals. You’re just supposed to relax and enjoy yourself with good food in good company! That’s just what I’ve done. With childhood friends gathered at home in my parent’s house. With crossword puzzles and crime on television (both are traditionally connected to Easter here in Norway). With a good book on the balcony and ice cream on a road trip. With sunshine one minute and snow the next. With hearty breakfasts and boiled eggs. With my parents and siblings around the table. With ghastly decorations I made when I was four. With wine and beer and this year’s first barbeque. With an Easter egg hunt and lots of chocolate. With cute chicks, colourful tulips and sweets everywhere. This is exactly how I want Easter to be, and this is exactly what my Easter was like this year. I hope you’ve all had a wonderful holiday!

Reklame

6 tanker på “This Easter

 1. Herlig Synne. Det er slik påsken skal være. Vi koste oss med noen dager på Nes. Med hyttebok og bilder fra da dere var små og vi mye yngre. Ha en herlig april. Håper vi sees om ikke så lenge.

  Liker

  • Så bra at dere koste dere, det er godt å høre! Ja, den hytteboka og det albumet inneholder litt av hvert, hoho. Jeg krysser fingrene for at vi sees i løpet av våren!

   Liker

 2. slik en rekke typiske gule farger til påske! og det er litt eksotisk sjarm for meg … ja, til jakt etter påskeegg i hagen er alltid hyggelig :) (jeg har det veldig gode barndomsminner, også.). denne lille gul eggeglass, jeg virkelig liker, han har personlighet og et fint antrekk på bordet. ja, jeg er vant til å se tegninger av barn (4 år gammel.) det alltid gleder meg. men jeg er galt, eller er enda hvit snø utenfor i påsken? og til å tenke at jeg ennå ikke er ferdig med min påske; og at temperaturen vil være 21 i morgen her!

  Liker

  • Ja, å lete etter egg er morsomt, og jeg liker også de eggeglassene; de får hatt når man setter i egget!
   Joda, det ligger fortsatt snø. I store deler av landet blir den ofte ikke helt borte før i mai. Dette er jo Norge, hoho!

   Liker

 3. Tilbaketråkk: Ghosts of Easters past | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..