My April

April, Et dryss kanel
April, Et dryss kanel
April, Et dryss kanel
April, Et dryss kanel

Jeg er sååå klar for april! Jeg har alltid likt denne måneden, og i tida fremover skal jeg blant annet…

– Pusse vinduene i leiligheten. Vårrengjøring!

– Feire påske ved å lete etter påskeegg i barndomshjemmet mitt, løse kryssord, spille Black Stories, se på krim og spise min egen vekt i appelsinsjokolade og påskemarsipan.

– Pakke vekk de tykkeste strømpene og de varmeste klærne for i år.

– Lese ut Alice in Wonderland og kose meg med hver eneste illustrasjon. Jeg har valgt en stor utgave med de originale Tenniel-tegningene fra 1865, og den er så fin! (Etter å ha lest ut Orwells Nineteen Eighty-Four trengte jeg noe lett og humørfylt, for den boka er det mest forferdelige jeg har lest. Så god og så grusom.)

– Være turist i egen by 12. april.

– Drikke utepils. Luksus!

– Se Veronica Mars. Jeg har fått låne en boks med alle tre sesongene, og tidligere har jeg bare sett bruddstykker, så det føles bra å kunne gå systematisk til verks. Foreløpig har jeg sett fem episoder, og jeg liker serien bedre enn forventet! Humoristisk, smart og spennende!

– La meg begeistre av krokus, påskeliljer, snøklokker og andre vårblomster som dukker opp rundt omkring.

– Drikke ekstra mye Nespresso-kaffe, ettersom det har kommet en ny limited edition som heter Malabar, og som har sjørøver-estetikk!

– Sitte i varme solvegger og kanskje få fregner på nesa.

– Markere Free Cone Day ved å hente meg en Ben & Jerry’s-kule helt gratis! NAM.

– Arrangere fest.

– Spille andre akt av Broken Age, som kommer 28. april. Spillet er folkefinansiert, så jeg har fulgt med og støttet utviklingen siden idéstadiet, og nå er jeg spent på hvilke utfordringer som venter i andre del. Gleder meg!

– Speide begeistret etter grønne blader og blomstrende trær.

– Være gressenke i fire dager, ettersom Jonasflotte skal ut og reise. Vurderer å invitere til jentekveld, hihi.

– Begynne å tenke på sommerferien. Jonasflotte og jeg skal i fem bryllup (!) på ulike kanter av landet, så det blir en slags Norgesturné full av kjærleik og fine kjoler!

– Se Wild Tales på kino hvis jeg rekker det. Den virker herlig mørk og skrudd!

– Glede meg over at det allerede er lyst til klokka åtte om kvelden, og nyte følelsen av mer energi på kveldstid.

Det er så fint å se fremover i starten av en ny måned, synes jeg!

Hva gleder du deg til i april?

– – – – –
In other words: April is here! I’ve always liked this month. Here are some of the things I’m going to do in April: – Clean the windows in our apartment. Feels like spring! – Celebrate Easter by hunting for Easter eggs in my childhood home, watch crime and solve crosswords and eat my weight in marzipan and orange chocolate. – Finish Alice in Wonderland, which is what I’m reading now. I went to the library and got a big, old version with the original Tenniel-illustrations from 1865, and they are gorgeous! (I needed to read something light after finishing Orwell’s Nineteen Eighty-Four. That’s the most terrible thing I’ve ever read. So good, so grim). – Start thinking about this summer. My boyfriend and I are going to five weddings (!) in different parts of the country, so the summer months will be a tour of Norway, filled with love and pretty dresses! – Watch Wild Tales at the cinema, if I can catch it before they stop showing it. It seems deliciously dark and twisted! – Drink beer outside in the sun. We Norwegians have a special word for this activity, utepils! – Attend Free Cone Day by eating Ben & Jerry’s. Yes, please. – Play the second act of Broken Age. The game is crowdfunded, so I’ve followed and supported the process from the idea stage, and I’m excited to see what challenges await in the second an final part! – Turn my face towards the sun whenever I can, and maybe even gain a few freckles. – Host a party. Yay! – Be on the lookout for green leaves and blossoming trees. – Have the apartment to myself for four days, as my boyfriend is going abroad. I might invite my friends to a girls’ night! – Watch Veronica Mars. I’ve borrowed the whole thing from a friend, and so far I’ve seen three episodes, and I like it! – Enjoy the fact that it’s already light out until eight o’clock in the evening and the feeling of more energy every day as they slowly grow even brighter. – Put the thickets tights and the warmest clothes away in the back of the closet. – Drink the new limited edition Nespresso coffee, Malabar, which has a fun pirate theme! – Smile every time I see crocuses, daffodils, snowdrops or other spring flowers.
I love looking ahead at the start of a new month! What are you looking forward to in April?

Reklame

24 tanker på “My April

  • Hihi, så hyggelig! Jeg gleder meg! Håper du får en skikkelig fin april-måned.
   Gratulerer på etterskudd med ny leilighet og ny blogg, forresten!

   Liker

 1. Pusse vinduene, ja. Der sa du noe! Ser ut som om du har en bra måned foran deg, fina. I april gleder jeg meg til å få min første scarification (ÆÆÆ!) og til å reise på kjærestetur til Paris! April ligger an til å bli bra. God påske videre!

  Liker

  • Oi, glemte helt å svare på denne kommentaren – skulle ønske jeg kunne si at jeg har vært opptatt med å pusse viduer, men nei. Det må til, i hvert fall! WOW, gleder meg til å høre om scarification-planene dine! Vi sees på mandag, og det blir bra!

   Liker

 2. fem bröllop?!?! omfg. jag har aldrig ens varit på ett enda än!! (mitt första händer i juli, dock!). själv peppar jag för min födelsedag som kommer i slutet på månaden! tycker också om april så mycket. kram! :*

  Liker

  • Ja, denne sommeren blir helt spesiell! Det er så utrolig hyggelig med bryllup, men fem stykker er jo nesten i overkant, hihi. Så gøy at du skal i ditt første i juli – håper det blir magisk. Det er jo helt supert å kunne avslutte måneden med bursdag, da!

   Liker

 3. Åh, det høres ut som det blir en superfin måned! ;)
  I April gleder jeg meg til å gå flere turer, at det skjer fremgang i leiligheten vi snart får flytte til (litt ting som må fikses før vi kan flytte inn) og å lese mer!

  Liker

 4. Jeg glæder mig også til april – som et lille barn! De lyse morgen- og aftentimer, de generelt længere dage. Overskuddet og smilene på mine læber, og andre folks læber. Det bobler af positivitet og glæde :’D

  Liker

 5. Ah, for en herlig aprilliste, og at du drikker av mummikopp. April er en nydelig måned, og det er faktisk min fødselsmåned, så jeg er ekstra knyttet til den av den grunn. :) Selv gleder jeg meg over skrivemodus, lesning, venner, tusleturer, alle forandringene i hagen og at fuglene synger høyere hver dag.

  Liker

  • Ja, jeg er glad i mummikoppene mine! Har åtte stykker foreløpig, og har ikke plass til flere for øyeblikket, men jeg kommer nok til å utvide samlingen med årene, hihi.
   Å, så koselig at du har bursdag denne måneden!Jeg håper du får en kjempefin tid full av trivelige fritidssysler og stemningsskapende vårtegn!

   Liker

 6. hehe, i april jeg drar på ferie på Atlanterhavet sør Frankrike, og jeg bade meg selv på havet og i Middelhavet også … men nå har jeg så mange gleder med trær i blomst og kjempe Flotte natur !

  Liker

 7. Så hyggelig med kommentar på bloggen=) Og veldig koselig å snuse rundt på din. Måtte le litt av beskrivelsen av deg selv, for der har vi et par ting felles: alltid skjørt, og stadig på jakt etter nye reisemål=) April er super, for da er hagesesongen i gang=) God helg når den tid kommer=) Vibeke

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..