Patchwork: March

Den første vårmåneden ble variert og begivenhetsrik, og nå som den er over, er det tid for å veve et lappeteppe av gode minner!

La oss se hvordan den siste tida har sett ut gjennom min Instagram-konto.

InstaMarch, Et dryss kanelMars begynte med søndagsvafler hos ei nær venninne, og fortsatte med en rusletur langs Akerselva. Jeg spilte Grim Fandango igjen, femten år etter at jeg rundet det første gang, og kunne ikke vært stort lykkerligere.

InstaMarch, Et dryss kanelOslo var nydelig i pastellfarger og vårsol.

InstaMarch, Et dryss kanelJonasflotte og jeg reiste til Gøteborg! Jeg pakket med meg noen nødvendigheter, spiste hotellfrokoster og utforsket fine bakgårder.

InstaMarch, Et dryss kanelDessuten spiste jeg god kake og snublet over stilige kaféer, og på 8. mars delte jeg et solidarisk smil i anledning Kvinnedagen.

InstaMarch, Et dryss kanelTilbake i Oslo ønsket Totoro oss velkommen hjem. Jeg spiste is på takterrassen med gode venninner og gledet meg over en perfekt avocado.

InstaMarch, Et dryss kanelJeg hadde roser på stuebordet og gikk tur rundt Sognsvann i strålende vær, og på Pi Day lagde jeg pai, så klart!

InstaMarch, Et dryss kanelJeg leste på en benk i sola (noe av det beste som finnes!), spiste is fra Ben & Jerry’s (også noe av det beste som finnes!) og feiret Saint Patrick’s Day med stor iver.

InstaMarch, Et dryss kanelEn dag beundret jeg bryggeriet i nabolaget, og en annen dag gledet jeg meg til å kunne beundre kirsebærblomstene, og en tredje dag beundret jeg solformørkelsen.

InstaMarch, Et dryss kanelJeg var på fest med blomster og ballonger på en lørdagskveld, og søndagen etter begynte jeg på en ny serie. Jeg delte også et innlegg om hjemmetrening!

InstaMarch, Et dryss kanelJeg utforsket byens kanskje fineste kafé, Åpent bakeri på Bislett, med Maren.

InstaMarch, Et dryss kanelJeg drakk vår-te i fin forpakning, gledet meg over flotte illustrasjoner og svinset rundt med vintage-kjole og rød leppestift, slik jeg gjerne gjør.

InstaMarch, Et dryss kanelMot slutten av måneden markerte jeg Earth Hour med godt drikke i godt selskap hjemme hos foreldrene mine, og jeg publiserte den store Paris-guiden! Dessuten kom sola tilbake, og jeg lot meg begeistre av blå himmel og pastellhus.

Mars ble riktig fin, synes jeg! Vi sees på Instagram!

– – – – –
In other words: March is almost over, and that means it’s time to look back at another month with a patchwork of quadratic memories! All the photos are from my Instagram account, where all the original captions are in English. See you there!

Reklame

4 tanker på “Patchwork: March

 1. Diggar desse patchworka som du viser oss ein gong i månaden :) Ein perfekt måte å oppsummere månadene på, og så er det så fine og stemningsfulle bilete! :)

  Liker

 2. Ser det er en del bilder her som har gått meg hus forbi! Får ta en titt innom Instagramkontoen din snarest. Håper april blir fenomenal!

  Liker

  • Hihi, sånn kan det gå! Jeg går også glipp av ting på Instagram stadig vekk – det deles så mye fint hele tida, hihi. Det samme til deg! God påskehelg!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..