Lá Fhéile Pádraig

Happy Saint Patrick’s Day, dere!
Ettersom jeg har bodd et år i Irland, er jeg veldig glad i å markere denne dagen. Hipp hurra for alt det fine ved den irske kulturen!
Paddy's, Et dryss kanelSom dere ser har jeg funnet frem det irske flagget mitt, og jeg har bak brownies med Guinness i. Nam! (Oppskriften er her!)

Paddy's, Et dryss kanelBåde flagget og baksten skal få være med ut i kveld, for jeg har invitert en flott gjeng til å ta noen glass på en irsk pub. I den forbindelse har jeg også skaffet grønn konditorfarge, slik at vi kan gjenta fjorårets suksess med å farge ølen grønn!

Paddy's, Et dryss kanel
Paddy's, Et dryss kanel

(Om man planlegger hjemmekveld i stedet, hvorfor ikke lage grønn varm sjokolade à la Ashley?)

Årets antrekk består av et sjøgrønt vintage-grønt og en tematopp fra Disney World. Det ser slik ut:

Paddy's, Et dryss kanelHer gjør vi det ordentlig, hihi.

Jeg har forresten hørt på denne spillelista, laget for anledningen, hele dagen. Med andre ord er jeg klar for kveldens festligheter!

Sláinte!

– – – – –
In other words: Happy Saint Patrick’s Day, everyone! Having lived a year in Ireland, I love this holiday. (It’s not really a holiday here in Norway, but I make it one!) As you can see I’ve got my Irish flag ready, and I’ve made Guinness brownies (recipe here!). I’m taking the flag and the cake out tonight, as I’ve invited some friends to join me at an Irish pub to celebrate. I think there will be around fifteen of us, and I’ve bought green food colouring so that we can dye our beer green! (If you’re staying in, why not make green hot chocolate à la Ashley?) You can see the outfit of the year, composed of a vintage skirt and a theme top from Disney World. I mean business, haha. By the way I’ve been listening to this playlist, made for the occasion, all day. In other words I’m ready for this evening’s festivities! Sláinte!

Reklame

15 tanker på “Lá Fhéile Pádraig

 1. Happy St Patricks day! Nå ble jeg litt nysgjerrig – hva gjorde du året i Irland? Har aldri vært der selv, men Dublin står definitivt på listen over fremtidige reisemål.

  Liker

  • Jeg var der som utvekslingsstudent da jeg gikk på videregående! Bodde ett år hos en vertsfamilie i en liten by i County Galway. Dublin er en fabelaktig by!

   Liker

 2. Har ikke som vane å gjøre noe ut av St. Patrick’s Day selv, men det finnes da grønne elementer på genseren min og jeg liker ideen om å feire med kake og grønne finheter :) Og jeg håper jeg får dratt til Irland selv for det hadde vært veldig inspirerende sikkert =D

  Liker

  • Så gøy at du tilfeldigvis hadde grønne detaljer på genseren din – det teller, hoho. Ja, jeg anbefaler alle å besøke Irland – det er et vakkert, vennlig land som fortryller en!

   Liker

 3. happy saint patrick day !, Jeg kunne ikke feire; kom hjem sent, er lei (min kone og meg) . som jeg kan si det er ikke bra; ikke å ha kjøpt en dag på et marked, en fin liten lommeordbok «irsk engelsk» .. vel øl vil komme senere, med den samme gleden.

  Liker

 4. Jeg elsker at du feirer dagen, Synne! Du er så søt og fin! Gratulerer på etterskudd, og jeg håper det var en bra dag!

  Liker

 5. Tilbaketråkk: Patchwork: March | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..