Meanwhile, in Paris…

Den aller, aller mest illeluktende osten bor ikke i kjøleskapet, men utenfor vinduet i bakgården, haha!

ParisJeg har gravd i arkivene fra Paris i det siste, og dette bildet er ikke bare en liten stemningsrapport fra en tilfeldig dag i løpet av oppholdet mitt – det representerer også en god nyhet for alle som liker Lysets by: Nå kommer snart min helt egne, ganske enorme Paris-guide!

Den som venter på noe godt, venter som kjent aldri forgjeves. Jeg gleder meg til å dele mine best tips med dere! Følg med!

– – – – –
In other words: The stinkiest cheese doesn’t live in the fridge, but outside the window in the backyard! The French have their ways, haha! I’ve spent some time lately looking through my archives from Paris, and this photo is not only a nice little moment from a typical day during my stay there – it also represents good news for everyone who likes the City of Lights: My very own, very large Paris Guide is on the way! Good things do indeed come to those who wait, and I’m very excited to share my favorites with you all. Watch this space!

Reklame

19 tanker på “Meanwhile, in Paris…

 1. Hihi, det blir vel ikke mer Paris enn det der? Jeg vil gjerne ha dine Paris-tips i en fin guide, så det passet bra. Håper søndagen din er flott!

  Liker

 2. Hahahaha, fantastisk bilde!! Jeg gleder meg, som du vet, veldig til guiden din! Vi snakket om den seinest idag, for vi må snartsnart sette oss ned med en notisblokk, og notere ned «Må se», «Burde se» og «Kanskje se» i Paris. Hurra!

  Liker

 3. That’s funny, I saw the picture earlier while scrolling through my reader and I thought it was a slice of cake. Now I’ve read the caption. Haha! Ah, ces français!

  Liker

 4. Hurra! :) Planlegger en Paristur til høsten (jeg har ikke vært der siden jeg bodde der i 2011!!), og selvom jeg er ganske kjent er det alltid kjekt med tips! :)

  Liker

 5. Gleder meg veldig til den :) Skal dit en langhelg i april, har vært der to ganger tidligere og har sett en del av de obligatoriske stedene. Men mitt reisefølge er «førstereis», så det blir en delilg reprise på meg. Hva MÅ jen ikke glemme å se?

  Liker

  • Å, så fint å høre at timingen passer! Jeg er ganske sikker på at guiden inneholder noe som passer både for de som har besøkt Paris flere ganger, og for de som aldri har vært der før. Tipper den dukker opp nesten helg!

   Liker

 6. ja, du har fin nese; som er uken av «smak på Frankrike» «good France» på mer enn 160 land, og 1500 restauranter. du kan med lett , arrangere et lite måltid, som på fransk. Jeg tror du har noen gode oppskrifter lært fra … ellers er jeg ganske sikker på at dette stykke ost som gjør folk så smiler på vinduet kanten er : «Brie de Melun» (kanskje svart «brie» ost) . min bestemor ga også Moden , det samme. (Jeg har selv en dag på grunn styrke og med myk søtt av seg, kunne spise min ost «camembert » (med noen orm i det, er det fullt av protein!). Jeg er også glad i å oppdage dine gode tips om paris. det kan bare være bra, sett av deg.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..