The second magazine and the second launch party

Et nytt ANTI-magasin er ute nå!

Lanseringsfesten fant sted på Kunstnernes hus tirsdag kveld. Det var så gøy! Vi fikk masse gratis vin, så klart, i tillegg til øl som var brygget i kjelleren. Lokalet var fullt av ambisiøse, kreative unge som smilte og skålte. Det var hyggelig å klemme på blant andre Mike og Åshild igjen! Jeg drakk med begge hender (høhø) og følte meg fin i en tredve år gammel linkjole som min mor i sin tid sydde til seg selv.

ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel

Magasinet er så fint! Det er fullt av inspirerende ord og bilder, og min egen tekst handler denne gangen om et utrolig heftig kunstprosjekt som jeg blir helt tummelumsk av å tenke på. Jeg føler meg heldig som får bidra til gode utgivelser og skrive om spennende ting!

ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel
ANTI, Et dryss kanel

Som sist er tittelen på magasinet preget i forsiden. Stilig og godt å stryke på. Anbefales!

ANTI, Et dryss kanel Hurra for fest og godt lesestoff! God helg!

– – – – –
In other words: Another edition of the ANTI magazine is now available. It’s a Norwegian paper publication in English, and it’s a kind of homage to creativity. The launch party was so much fun. There was lots of free wine and beer, and there were so many fun and ambitious young creatives, and I drank with both hands (haha) and wore a linen dress that my mother made for herself thirty years ago. The magazine itself is such a treat, full of inspiring words and images. My own piece is a story about an incredible art project. Contributing to good publications and writing about exciting things always makes me feel very lucky!

Reklame

8 tanker på “The second magazine and the second launch party

  1. Fullstemning anti art magazin som glede deg meget , pen som bare det hvite magnolia i flor pa varet . med det bra glede a tenk ut om contemporain emnet om fotografi . kjempegod !

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..