A colour rebellion in a new, old skirt

Tid for farger og vårfølelse, dere!

Denne uka tar jeg utfordringen fra Emma og gjør opprør i blått og rosa, ved å innvie et nytt vintage-skjørt. Det dukket opp da vi ryddet i skapene hos foreldrene mine i påsken, og jeg brukte det for første gang i går. Det var en lys og mild dag, og skjørtet fikk være med opp på takterrassen, slik at jeg kunne vise det frem ordentlig.

Det har en nydelig dueblå farge, og det faller og folder seg så utrolig fint, synes jeg!

Colour rebellionStoffet er tynt og lett og består først og fremst av bomull, mitt definitive favorittmateriale. Så mykt og snilt mot huden!

Antrekket besto også av en knallrosa topp, for å bryte litt med det duse skjørtet, og smykkene gikk også i blånyanser og rosatoner.

Colour rebellion
Colour rebellion
Colour rebellion

Eeeeelsker store skjørt!

Colour rebellionForresten så var det ganske utfordrende å knipse i vinden oppe på taket. Fire femdeler av bildene ble fjas som dette.

Colour rebellion
Colour rebellion
Colour rebellion

Litt av sjarmen, haha.

Jeg vil oppfordre alle til å bli med på opprøret og finne frem fargerike klær for tida – man blir i godt humør av det, og da kommer liksom våren ordentlig i gang!

– – – – –
In other words: Inspired by Emma, who writes a lovely blog and organises a «spring rebellion» every year, when she’s fed up with darkness and dull coloured clothing after a long winter… I decided it was time to break out a new vintage skirt which we found when cleaning out some closets in my parents’ house this Easter.  It’s got a lovely pigeon blue colour, and it falls and folds beautifully, and it’s so light and fine and soft! I love it, and when I wore it yesterday I paired it with a bold pink top to create a playful contrast, and I wore pink and blue accessories as well. I really love full skirts like this! (Although they are not easy to photograph when it’s windy, as it was on the rooftop terrace this evening – most of the photos came out very silly, like the three last ones here, but it’s all good fun.) I encourage everybody to wear bright colours these days – it makes us happy and really gets the spring feeling going!

Reklame

19 tanker på “A colour rebellion in a new, old skirt

  1. ja, har skjørtet en nydelig plissert og en sy prikken nederst som sier kvalitet. (Jeg kan ikke, men jeg kunne ha valgt, også dette.) Det er sikkert at disse to fargene går godt sammen. Gratulerer.

    Liker

  2. For et flott skjørt! Nydelig fall :) Tror jeg trenger en slik utfordring, på vinterhalvåret er jeg altfor «flink» til å bare kle meg i svart og gråtoner… Det blir jo så trist! Hjelper jo virkelig ingenting på humøret :p

    Liker

  3. Kjempefint skjørt! du ser så fin og fresh i de fargene :) Skulle gjerne hatt noe lignende selv, kanskje i en dus lilla’ish tone, eller noe sånt :) gleder meg til sommeren, har noen fargerike kjoler og skjørt øverst på ønskelisten!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..