Books and brew

Noen ganger er det aller fineste å bare være sammen. Kanskje mens man nyter gode bøker og godt brygg.

Crowbar(Kanskje er bøkene skrevet av samme forfatter, til og med! En geeky tilfeldighet!)

Crow(bar), et favorittsted i Torggata, har de en hems. Ikke alle vet at den er der; man må gå gjennom hele lokalet, inn i det lille rommet helt bakerst, der det ser ut som at ingen er ment å være. Der er det ikke bare «ingen adgang»-dører, der finnes også trappa til hemsen.
CrowbarHer oppe kan man sitte helt uforstyrret på en lørdag ettermiddag, slik Jonasflotte og jeg gjorde, i sjarmskranglete omgivelser.

Crowbar
Crowbar

Gjennom et vindu kan man se inn på kjelene i selve produksjonslokalene på den andre siden av veggen. Bonus!

CrowbarI baren valgte han en valgte lakris-porter (!) og jeg et belgisk, krydret ale. Begge var brygget på stedet og smakte SÅ godt.

Vi satt ved siden av hverandre og leste en stund, kanskje en times tid, og det var som om alt sto stille rundt oss.

CrowbarJeg setter så stor pris på slike stille stunder i en travel hverdag!

En favorittaktivitet og en favorittdrikk. En yndlingsperson og et yndlingssted. Et favorittøyeblikk og et favorittbilde.

CrowbarDet er så fint å bare ha det bra i hverandres selskap.

– – – – –
In other words: Sometimes the very best thing is to just be together. Maybe while enjoying good books and tasty brew. My boyfriend and I spent some time in a nook at one of our favourite pubs, Crow(bar) here in Oslo, which has an open loft hidden away in the inner room. A lot of people don’t even know about it, but we do, and we sat down with a book and a pint each (and the books even happened to be written by the same author – geeky coincidence!). He drank a licorice porter and I drank a spiced Belgian ale, and they were both brewed right on the other side of the wall; we could see the kettles through a window! Both beers were so good, and my boyfriend and I sipped and read side by side, and it felt like the world stopped moving around us. We sat in silence for maybe an hour, simply enjoying each others’ company. I cherish quiet moments like this!

Reklame

23 tanker på “Books and brew

  • Jeg kan anbefale den varmt! Blant de mer voksne Gaiman-bøkene, men ikke like voldsom som American Gods. Skikkelig frustrerende til tider, og ordentlig morsom og velskrevet, i liket med alt det andre han har skrevet!

   Liker

 1. Jeg har vært på den hemmelige hemsen! Drakk øl der med noen venner et par ganger i sommer – lite som slår god drikke og godt selskap! :)

  Liker

  • Ooh, håper du likte den! Kjæresten min leste den også for første gang nå i januar. Det er den første Gaiman-boka jeg har prakket på ham, haha – og det blir ikke den siste!

   Liker

   • Eg syntest den var veldig fin. Før det las eg Neverwhere og sist haust las eg The Ocean at the End of the Lane, så eg har fått prøve litt ulike Gaiman-univers og gler meg til å dykke ned i fleire.

    Liker

 2. Å, den hemsen visste jeg ikke om! Har riktignok bare vært innom der (bokstavelig talt) én gang, men allikevel. Kjempekult (og koselig!) konsept! Ser ut som et herlig avbrekk i en hektisk hverdag. God helg!

  Liker

 3. Hej Synne – dejligt at du kiggede forbi :-) Molde dialekten er lidt svær for mig at opfange. Når de norske piger først begynder at kvidre, så står jeg lidt af. Men det er hvertfald 100% sikkert, at den norske dialekt er 1000 gange så smuk som dansk!

  Dejlig blog du har dig, i øvrigt. Ganske at jeg kigger forbi fra tid til anden.
  Du bor i Oslo nu? – hvor dejligt. Håber jeg finder tid til at se forbi Oslo i løbet af året :-)

  Liker

  • Jeg skjønner godt at det kan være vanskelig å forstå den dialekten, hihi!
   Takk for gode ord, din blogg er også veldig fin – hyggelig å «bli kjent med» folk i andre land gjennom internett.
   Ja, for tiden bor jeg i Oslo. Gleder meg til våren kommer og byen våkner til liv igjen! Sommeren er alltid en fin tid å besøke byen på.
   Ha en fin uke!

   Liker

 4. Tilbaketråkk: Patchwork: January | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..