The hanger hack

Det skulle vise seg å være vanskelig å ta gode bilder inni klesskapet mitt, men det gjør ikke noe at de er litt kornete, for jeg vil bare vise dere noe lurt:

Hanger hack / etdrysskanel.comKleshengertrikset! Neste gang du drikker noe fra boks, løsne og ta vare på den lille fliken man åpner den med. Den er laget av svært hardt metall og har to hull, og kan brukes til å koble sammen to kleshengere!

Hanger hack / etdrysskanel.comSlik havner den ene hengeren litt nedenfor den andre, og når de ikke ligger på rekke langs stanga, tar de opp mindre plass.

Dette må vel også kunne kalles hverdagsmagi? En life hack er det i hvert fall, som jeg har lært av ei fin frøken i Paris. Nå kommer trikset godt med for å trylle fram mer skapplass i vår relativt lille Oslo-leilighet… Simsalabim, flere kjoler!

– – – – –
In other words: It’s not easy to take good photos inside a closet, but a little graininess never killed anybody. I just wanted to share this clever little life hack with you! The next time your drink something from a can, break off and keep the little thing that you open it with. It has two holes and is made from a very hard metal, so it’s perfect for linking two clothes hangers! One will end up further down than the other, so that they don’t take up as much space next to each other along the rack. Abracadabra, more closet space! This might not be a proper magic trick, but fitting more dresses into my tiny wardrobe certainly feels magical!

Reklame

10 tanker på “The hanger hack

  1. Takk for tipset! Det skal jeg teste. Et tips til for å spare plass. Kleshengere fra renseri. Du får dem oftest gratis. Eller du må betale en krone. Veldig plassbesparende! Dessuten er de avrundede med et lite hakk fo stropper.

    Liker

    • Selv takk for kommentaren og innspillet! Renseri-hengere tar opp veldig liten plass, det er sant, og det er praktisk! Problemet i mitt tilfelle er at minst to tredjedeler av kjolene mine er vintagekjoler, og de har ikke godt av så tynne hengere – bretten blir så smal at det sliter unødig på stoffet, som er gammelt og kan være skjørt, så det anbefales ikke. Derfor bruker jeg nesten bare trehengere, som den henger-snobben jeg er, haha. Ellers er det ingen tvil om at de er plassbesparende, altså, og renserier virker jo å ha et nærmest uutømmelig lager, så det er veldig kjekt å ha i bakhodet!

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..