Easter ease

Påskeferie! Endelig!

EasterÅrets pynt på hjemmefronten er ganske enkel, med noen kvister og kaniner på stuebordet, men naturen ordner opp utendørs. I tillegg til krokus og russeblåstjerne har jeg sett både påskeliljer og pinseliljer i blomst den siste uka!

Easter
Easter

I går var min første feriedag, og jeg tok på meg lysegul peplum-topp for anledningen, samt et knappearmbånd fra Paris.

Easter
Easter

I dag har jeg en prikkekjole på, men den får dere se en annen gang, for snart skal jeg rekke en buss.

Jonasflotte har allerede reist nordover for å tilbringe påsken med slektninger i Alta. Altså har jeg hatt leiligheten for meg selv i noen dager (hvilket blant annet betyr at jeg har spiset sushi til middag og sunget så høyt jeg vil), og nå tar jeg en tur hjem til min egen familie.

De kommende dagene skal jeg se på krim med foreldrene mine, lese Kafka, spise sjokolade og marsipan i store mendger, løse kryssord, lure noen til å skrelle appelsin for meg, drikke vin, se filmer, treffe barndomsvenner og lete etter påskeegg. Akkurat slik skal det være, synes jeg.

EasterHåper dere nyter ferien! God påske, alle sammen!

– – – – –

In other words: The Easter holidays are here! My decorations at home are fairly simple, but spring has brought lots of lovely flowers outside! Yesterday I marked the first day off with a yellow peplum top, and wore a button bracelet from Paris to go with it. Today I’m wearing a polka dot dress, but I’ll show ye some other time as I’m off to catch a bus. I’m going home to my parents, and these next few days I’m planning to watch crime on the telly (that’s something we Norwegians do during Easter), read Kafka, eat lots of chocolate, solve crossword puzzles, drink wine, trick someone into peeling oranges for me, spend time with childhood friends and hunt for Easter eggs. That’s exactly how I want it to be. Enjoy the holiday! Happy Easter, everyone!

Reklame

13 tanker på “Easter ease

 1. svært raskt i kveld … et ypperlig valg av antikke knapper, noe som gjør det unikt armbånd din! rett og slett :vakker, men også marsipan, sjokolade, og «Kafka» som setter meg i glede.; Faktisk, etter å ha lest denne vakre erfaring og arbeid, har jeg et lite håp om å bli lettere forstått i mitt sinn labyrint. , hihi ! (Vel, er det ikke sikkert). og da er også at Kafka er rett i midten av spørsmål om verdien av å være, og identitet. men faktisk, (» k » est t- il à l’ouest )»Kafka» er – det vest? (Western ,l’occident, selvfølgelig, jeg fleiper, noen ganger!.) (- «Easter ease » sier du?) God påskeferie ….

  Liker

 2. Hei!

  Så på bloggen din at du hadde funnet den bokstav-lenken i en designbutikk i Le Marais.
  De er det flust av, så jeg lurte om du så vennligst kunne fortelle navnet eller adressen? Eller sånn ca hvor det er?

  Hilsen pariserjente med tomme vegger som skriker etter farger!

  Liker

  • Heisann! Skal vi seee, jeg mener å huske at butikken het l’Appartement. Den lå i området der hvor Marais blir Les Halles, rett ved Pompidou, i en av gatene som går langs plassen utenfor senteret og ned mot Seinen. Lykke til!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..