The cat café

Konseptet er både enkelt og genialt, og helt perfekt for katteelskere: En kafé hvor det bor katter, slik at man kan ta en kaffe og få kattekos med på kjøpet! Slike steder finnes ikke i Norge, men de dukker stadig opp i nye byer i utlandet, og London fikk sin første i fjor.

Typisk nok åpnet det en kattekafé i Paris bare noen måneder etter at jeg flyttet derfra, men jeg hadde ikke tenkt å la sjansen gå fra meg her. Jeg er tross alt helt latterlig glad i katter! Jonasflotte var ikke vond å be, så vi tok turen til Lady Dinah’s Cat Emporium.

Cat caféDet begynte bra allerede på utsida: En rødbrun sjarmør lå og halvsov i vinduet.

Cat caféInne var det to etasjer med kafébord og katteleker om hverandre.

Cat caféHos Lady Dinah bor det tolv katter, som går fritt og koser seg hele dagen. De var høyt og lavt i lokalet da vi kom, og mange lå og slumret, slik de gjerne gjør.

Cat café
Cat café
Cat café

Åååh, så fine!

Vi slo oss ned og bestilte kaffe og kaker, for det føltes riktig ved en slik anledning.

Cat caféVi spiste og drakk og koste oss, og vi tok mange runder for å hilse på, klappe på og leke med beboerne.

Altså, jeg vil bare spise opp sånne myke poter.

Cat caféFlere av kattene hadde klare personligheter. Denne fyren var den ekstra myke og litt dumme typen.

Cat caféDenne pusen imponerte med mosjoneringen sin.

Cat caféDenne katten hadde særegen liggestil, hoho.

Cat caféFavoritten var kanskje denne, som likte å leke med bobleplast!

Cat caféVi hygget oss med pelskledd selskap i halvannen time, og det var så koselig å være omgitt av firbeinte!

Da vi skulle gå, klarte jeg å motstå fristelsen til å dytte en katt i veska og løpe for livet. I stedet tok jeg en titt i butikken, og kjøpte meg ei hårbøyle med katteører, som jeg har ønsket meg i årevis. (Ja, jeg har faktisk det!) Jeg ser superglad og akkurat passe (katte)gal ut med den, hoho.

Cat caféHar brukt den ute i byen flere ganger siden jeg kjøpte den, og da får jeg masse smil fra fremmede. Bonus!

Som dere kanskje har skjønt allerede: Jeg trivdes på kattekafé!

– – – – –
In other words: We visited Lady Dinahs Cat Emporium, and it was a whimsical place with so many charming cats, and we had coffee, cake and a lovely time. I bought some cat ears which make me so happy, and which also make strangers smile when they see me – a bonus!

Reklame

24 tanker på “The cat café

 1. Haha, så utrolig gøy! For min del hadde det passet bedre med hundekafé, ettersom jeg er ganske redd katter (ja, tro det eller ei) Men kjempegøy likevel, da! Og så søte ører, hihi.

  Liker

 2. Denne skal mannen min og eg garanatert besøk ein gong! :D Konseptet er så kult og ser så hyggeleg ut, og eg skulle ønske dei hadde noko slikt i nærområdet :) Kjempefin hårbøyle også ^^

  Liker

 3. åh men HALLÅ. så fint. dör på kattmys. här i sf är det varje år ett skyltfönster fullt med kattungar. tyckte först inte riktigt om det för jag tänkte att dom var ledsna och stressade, men sen fick jag höra att det är dubbelglasat och dessutom envägsspegel inifrån, så dom varken ser eller hör människorna utanför! så bra!

  Liker

 4. Så fine pusar! eg var på kattekafè i Japan (der har dei jo kjempemange) men det var ein veldig merkeleg opplevelse. Kattane låg liksom berre der, heilt stille, og reagerte ikkje i det heile tatt når det blei klappa. Det var litt trist, for dei såg så deprimerte ut, men kanskje dei berre hadde fått så mykje kos at dei ikkje reagerte på det lenger, eg veit ikkje. Håpar at kattane har det bra på sånne plassar iallefall.

  Liker

  • Oi, det hørtes litt merkelig og ikke like hyggelig ut – her var kattene oppvakte (når de ikke sov, hihi) og glade. Jeg håper også at kattekaféer tar godt vare på de firbeinte beboerne sine, og på dette stedet er de veldig opptatt av at de skal kunne gjøre som de vil, så det er jo bra. Alltid viktig å tenke på dyrenes velferd i forbindelse med slike konsepter, og jeg krysser fingrene for at kattene blir godt behandlet i japan også!

   Liker

 5. noen ganger jeg har tung og spesielt før juldagger uker ; men i løpet, jeg har alltid lykke, å kom hjem med katter som er søt fint og Flott .
  oh så mye! Jeg kjonner glede, at du kan ha hatt for å være et øyeblikk i gode følgesvenner, katter. Jeg har sett at en av dem har en pel kjole «tre farger» som min gate katter. bordet er så pent forberedt på at man kan føle seg invitert som katten selv! du er kul med disse katteører som gir en svært troverdig til din type personlighet. Likte dette emnet . ( på Home, kaffekopper kan være gamle slutten av det 18iè. og min katt «Siamese» på bordet … :)

  Liker

 6. Haha, jeg flirte godt når jeg leste at du klarte å motstå fristelsen til å dytte en katt i veska og løpe for livet :D Det er hardt å være en kattelelsker ;) Hilsen meg og Bianco.

  Liker

 7. Tilbaketråkk: Synne’s Giant Guide to London | Et dryss kanel

 8. Tilbaketråkk: A look at 2021 | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..