Three pearls

I dag får jeg påskeferie!
La oss feire med noen visuelle godbiter. Jeg vil gjerne anbefale tre ting som jeg liker å se på.

Her kommer de som perler på en snor!

Elgin Park er en amerikansk småby som er full av gamle biler og fine fasader. For en sjarm!

house

street

corner

Det virker kanskje for godt til å være sant at et slikt sted er så godt bevart – og det er det. Besøk Michael Paul Smith, mannen som har tatt disse utrolige bildene, for å se hvordan han har fått det til. Jeg vil ikke avsløre for mye, men kan si at ingenting er limt inn digitalt; det er rett og slett godt håndverk!

Zubrowka Film Commission er liksom-hjemmesiden til en liksom-kommisjon i liksom-landet Zubrowka, hvor The Grand Budapest Hotel er spilt inn. Siden er laget av folka bak filmen, og den er full av artige produksjonsnotater og nyyydelig bildemateriale!

vogn

kitchen

hotell

Jeg vil helst bare forsvinne inn i den siste gif’en.

Cardboard Box Office er hjemmesiden til et par lekne foreldre som gjenskaper scener fra kjente filmer hjemme i stua. De bruker det de har for hånden, og flere av filmene de har valgt er blant favorittene mine, og deres ett år gamle sønn får være med på moroa.

  thebirds

jurassicpark

starwars

Tenk, for et familiealbum gutten kan bla i når han blir eldre!

Disse tre nettsidene har jeg altså moret meg over i det siste. Jeg blir så glad når jeg oppdager sånt som det ligger kreativitet og arbeid bak. Jeg synes det er så fint å vite at folk koser seg med å skape smått og stort, og at de deler resultatet på nettet for å glede andre.

Inspirerende!

Alle bilder er lånt og lenket til kildene sine / All photos are loaned and linked to their sources

– – – – –

In other words: My Easter holidays start today! Let us celebrate by enjoying some fun visuals. Here are three pearls on a string! Elgin Park is the name of a small, American town which is full of gorgeous cars and pretty façades. Such charm! The place is so well preserved – it almost looks too good to be true. It is. I don’t want to give away too much, you’ve just got to drop by the photographer Michael Paul Smith, and see how he takes these photos. Next up is the Zubrowka Film Commission, the make-believe site of a make-believe committee in the make-believe country where The Grand Budapest Hotel was filmed. This page is full of humorous production notes and beautiful imagery. I just want to dive into the last gif! Last but not least: Cardboard Box Office is run by a pair of imaginative parents who recreate famous film scenes at home. Some of the films they’ve done so far are among my personal favourites, and their one-year-old son is always in the picture. What a family photo album he’ll get to flip through when he’s older! So, these three sites have made me smile lately. I’m always happy when I stuble across something that requires creativity and time to create, that someone has made for their own amusement and shared for others to enjoy. Inspiring!

Reklame

8 tanker på “Three pearls

 1. Så The Grand Budapest Hotel for omtrent tre uker siden, og jeg har anbefalt ALLE jeg kjenner å se den (skal tvinge med meg pappa og stemor på kino i påska slik at jeg kan se filmen en gang til, hihi). Tror dette er topp ti av filmer jeg har sett hittil i år. Wes Anderson <3

  De andre linkene var forøvrig nydelige de og! Det er så inspirerende å se resultater av andres kreativitet :D Blir jo helt inspirert selv.

  Ha en fortsatt strålende påske!

  Liker

  • Haha, det er lov med litt tvang iblant! Jeg likte den også veldig godt, og er skikkelig glad i Wes Anderson sånn generelt. Han lager så stemningsfulle, fargerike og humoristiske filmer! Helt enig, slike ting er ordentlig inspirerende. Fortsatt god påske til deg også!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..