A pair of petticoats

Jeg har to nye venner, som kom flyvende i posten, og som gjør meg så glad!

PetticoatsHer blir det høy svinsefaktor, hoho!

Det er altså petticoats, underskjørt som er laget for å skape volum og svisj. Jeg har ett fra før, som er kortere, og som dessverre måtte være igjen i Norge. (Jeg viste det fram her, for eksempel!) De to nye er begge lenger enn det gamle, og dermed har jeg tre ulike lengder som kan brukes med ulike kjoler og skjørt i garderoben. Det føles bra!

Nykomlingene er fra Lindy Bop, som lager utrolig mye fint i retrostil, og som har snille priser. (I Norge må man gjerne ut med 500-900 kroner for slike skjørt, mens disse koster 25 pund.) Anbefales!

PetticoatsNå gleder jeg meg over synet og følelsen av lag på lag med tyll. Det ene skjørtet er hvitt og det andre er champagnefarget.

PetticoatsSlik så det ut på Instagram da jeg fant dem i postkassa, hihi:

 

Det er helt greit å se smågal ut iblant, altså. Jeg sier som Agnes: It’s so fluffy!

Her kommer forresten en liten smakebit på et innlegg som jeg planlegger til uka. Det knelange underskjørtet passer perfekt til en av kjolene jeg kjøpte etter nyttår!

PetticoatsMed vintagekjole, petticoat og bare legger er jeg storfornøyd, så klart.

Her møtes våren og sommeren med ekstra volum! Hverdagsluksus!

– – – – –
In other words: My two new petticoats! One white and one champagne coloured, in two different lengths. I have one already, which is shorter, and so now I have three lengths to fit most of my skirts and dresses. Feels great! These newcomers make me very happy, and they’re from Lindy Bop. I was thrilled when they arrived in the post – as the Instagram photo will tell you – and I feel like Agnes when I wear one: It’s so fluffy! By the way, the last photo is a sneak peek at an upcoming outfit post. I couldn’t be much happier about a vintage dress, a petticoat and bare legs!

Reklame

5 tanker på “A pair of petticoats

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..