Sjuende podcast: Virkelighetsflukt

Alice

Hurra for helg! Vi feirer med en ny pocast!

Er det banning å si «jævla»? Jeg prøver egentlig å unngå sånt når jeg spiller inn, men i denne episoden bruker jeg det ordet – med god grunn, for øvrig. Dette er også episoden hvor kjøleskapet finner det for godt å dure litt i bakgrunnen, så den var ikke så lett å redigere, men det får være. Litt rufsete klipping er en del av livet, av virkeligheten – som jeg altså liker å flykte fra iblant, og det er temaet denne gangen.

Håper dere vil høre på!

Fortsatt god helg, dere!

– – – – –
In other words: A new podcast, still in Norwegian. Enjoy your weekend!

Reklame

7 tanker på “Sjuende podcast: Virkelighetsflukt

 1. Når det gjelder Mordor er det helt lov å si jævla!

  Lo høyt av at du har klart å kle på deg i mange år og vet hvordan det foregår – elsker det.

  Jeg er også veldig glad i virkelighetsflukt i form av fabelaktige historier – gjerne Tolkien eller Harry Potter eller Star Wars :) Men jeg er også superfan av Girls.

  Har du lest The Sparrow av Mary Russell?

  Gleder meg til neste podkast, Synne!!

  Liker

  • Ja, det var det jeg også tenkte – i Mordor-sammenheng må det være greit, hoho!
   Mange takk for fin tilbakemelding, Kristine! Jeg er også veldig glad i Tolkien, Harry Potter og Star Wars, og i en del lignende kulturelle fenomener… Det finnes jo så mye underholdende og engasjerende film og litteratur!
   Har ikke lest The Sparrow, jeg har faktisk ikke engang hørt om den, men nå har jeg lagt den til på leselista. Merci!

   Liker

 2. Hihi, jeg er så enig i det du sier om å lese om andres hverdag. Noen forfattere skriver godt, mens mange ganger blir det for mye fokus på at personene har det så forferdelig. Kan fort blir kjedelig. Og haha, godt å høre at du behersker påkledningskunsten! Liker virkelig disse podcastene dine, Synne!

  Liker

  • Ja, det hjelper når forfattere skriver godt, det er jo noen som har evnen til å gjøre nesten hva som helst til interessant lesning, men det er kjekt å vite at jeg ikke er alene om å synes at hverdagsskildringene kan bli litt for mye av det gode, hoho. Det er veldig fint å høre – takk!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..