Giveaway: Vinn te og notatbok fra Fortnum & Mason!

Premie

Det er to ting i flyttelasset som ikke er mine egne – de skal en av dere få! Jeg sveiver i gang en ny loddtrekning!

Jeg tenkte at det kunne passe bra nå, for Et dryss kanel har nylig rundet 250 Bloglovin’-følgere og 200 Facebook-følgere, og dessuten er det hyggelig å kunne gi et lite stykke London videre til en heldig vinner. Dere som klikker dere inn her og leser og følger og kommenterer gjør meg så glad, så det er fint å kunne gi noe tilbake iblant!

La oss se nærmere på premien.
Teen kommer i en dekorativ boks og er en grønn variant av den tidløse Earl Grey. Så herlig britisk!

PremieNotatboka prydes av et gammelt, håndtegnet kart over sentrum av London. Jeg er så svak for slike motiver!

PremieIngen dum kombinasjon, eller hva? Hurra for god te og fine notatbøker!

Premien er ikke sponset, forresten – jeg har kjøpt den for egne penger, på fasjonable Fortnum & Mason i hjertet av byen. Dette tradisjonsrike og anerkjente varehuset er en institusjon her til lands!

Verdien er 22 pund, rundt 250 kroner, og jeg betaler porto innenfor Norge. (Konkurransen er dessverre ikke åpen for dem som bor i andre land. Beklager det!)

PremieEn heldig vinner får altså denne pene pakka i posten, hoho.

Konseptet er som før – et godt, gammeldags lotteri. Alle er velkomne til å ta lodd for å bli med i trekningen!
Alt du trenger å gjøre er å legge igjen noen ord i kommentarfeltet, men man ta flere lodd ved å gjøre flere ting.

Slik tar du lodd:

Kommentere på dette innlegget – Ett lodd
Dele konkurransen med lenke på Facebook/Twitter/Google+/andre sosiale medier – Ett lodd per sted
Følge Et dryss kanel på Bloglovin’ – Ett lodd
Følge Et dryss kanel på Facebook – Ett lodd
Følge Et dryss kanel på epost eller via WordPress – Ett lodd
Skrive om og lenke til konkurransen på din egen blogg – Ett lodd
Lenke til Et dryss kanel i leseliste/blogroll på din egen blogg – Ett lodd

Her er det mange muligheter! Vinnersjansene øker med antall lodd, så klart. Dette blir spennende!

Husk å skrive hvor mange lodd du tar i kommentaren din, sånn at jeg kan etterprøve det.
Konkurransen varer i tre uker, til og med 22. august.

LYKKE TIL!

– – – – –
In other words: I’m bringing a little piece of London back to Norway with me, and giving it away in a raffle, but since I’ll have to pay postage, the contest is only open to my Norwegian readers. Sorry about that!

Reklame

37 tanker på “Giveaway: Vinn te og notatbok fra Fortnum & Mason!

 1. Jeg følger bloggen på Facebook, Bloglovin, og jeg har bedt om å få tilsendt nye innlegg på e-post og jeg kommenterer her :) Håper jeg vinner!

  Du er flink!

  Liker

 2. Så stas, du har alltid så fine «premier» i loddtrekningen, hihi! Jeg kommenterer, og følger bloggen på både Facebook og Bloglovin. Tre lodd, takk!

  Liker

 3. Så hyggelig konkurranse! Jeg elsker te og fine notatbøker, så jeg blir gjerne med. Det blir fire lodd – kommentar, jeg følger deg på Bloglovin’ og Facebook, og har så klart link til bloggen din på min blogg <3

  Liker

 4. Kommentere på dette innlegget – Ett lodd
  Følge Et dryss kanel på Bloglovin’ – Ett lodd
  Følge Et dryss kanel på Facebook – Ett lodd

  Jeg ønsker tre lodd! :D

  Liker

 5. Ooh, ja takk! Lette etter en sånn fin boks i London, men visste jo ikke hvor jeg skulle dra. Fortnum and Mason hadde altså vært stedet. Haha! Jeg tar tre lodd: Følger på BL og FB :D

  Liker

 6. Så utrolig fine ting! Jeg ville virkelig kost meg med å skrive i den nydelige notatboka under forelesning! Jeg har 3 lodd for å følge på e-post og Bloglovin, og for å kommentere her :)

  Liker

 7. Herlighet for ei fin gåve! Og eit ‘hurra’ for din generøsitet. (Som om det ikkje var nok at du skriv ein ordentleg fin blogg…)
  Men eg deltek meir enn gjerne i denne konkurransen/loddtrekkinga. 4 lodd på meg; for facebook-, bloglovin- og wordpressfølging. Og for kommentar, sjølvsagt.
  Ønskjer deg ein fin kveld!

  Liker

 8. For en fin giveaway! Så koselig! Jeg har foreløpig fire lodd: følger deg både på Facebook og Bloglovin, i tillegg har jeg deg på blogrollen på bloggen min og jeg kommenterer her :)

  Liker

 9. Ettersom jeg ikke er så aktiv på bloglovin, fb og sånt, så tror jeg at det blir med dette ene loddet her. Krysser fingrene for å vinne, for dette er jammen en fin premie! Håper du har en strålende dag :)

  Liker

 10. Så fine. Første gang jeg kommenterer, men har fulgt deg i lengre tid (spes på ditt utenlandopphold- England og London har en spesiell plass i mitt hjerte også). Jeg følger deg imidlertid på blogger.com så da blir det ett lodd på meg for kommentar :)

  Liker

 11. På tide å kommentere etter å ha fulgt bloggen din ei stund. Reiseguiden din fra Paris var det som gjorde at jeg begynte å titte innom bloggen din litt mer innimellom, og jeg liker stilen din så godt at jeg har bare fortsatt å lese! (Den reiseguiden har også spredt seg til venner av meg (og venners venner), så jeg driver med litt snikmarkedsføring hihi).

  Man får jo aldri nok av te eller notatbøker, så jeg tenkte å gjøre et forsøk på det. Følger på facebook, e-post og wordpress og skriver en kommentar. Tvi tvi til meg. Kos deg hjemme i Norge! – Eirin

  Liker

  • Mange takk for fine ord, Eirin! Det er veldig kjekt å høre at Paris-guiden kan komme til nytte (gøy med snikmarkedsføring, hihi!), og ikke minst at du valgte å fortsette å lese. Det setter jeg pris på!

   Liker

 12. Tilbaketråkk: AFK | Et dryss kanel

 13. Håper dere kommer I mål snart. Og for en herlig konkurranse. Har delt og følger på blogvin og Facebook. Pluss kometer her. Blir vel 4 lodd det da.

  Liker

 14. Tilbaketråkk: Made me smile # 10 | Et dryss kanel

 15. Tilbaketråkk: Three updates: Paris, a deadline and a new webpage | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..