Tiende podcast: Stress og slikt som hjelper

Colouring

Tenk at jeg rekker å jubilere på podcast-fronten før vi forlater London! Her kommer en ny episode, den tiende!

Denne gangen snakker jeg om sånt som får meg til å føle meg bedre i stressende perioder. Kanskje kan noen kjenne seg igjen?

Jeg snubler i ordene iblant, og snakker vel egentlig altfor fort, men det får bare være, hoho. Håper dere vil høre på likevel, i parken eller på balkongen eller ved sjøen eller på hytta eller hjemme på kjøkkenet!

Bildet viser forresten litt av den superhyggelige post-overraskelsen jeg nevner i podcasten. Tidspunktet kunne ikke passet bedre – nå nyter jeg synet av fine farger og lukta av nye viskelær.

God helg, alle sammen!

– – – – –
In other words: My tenth podcast! Still in Norwegian, I’m afraid!

Reklame

7 tanker på “Tiende podcast: Stress og slikt som hjelper

 1. Et bra og viktig tema du snakker om, og du har så behagelig radiostemme å høre på! :) Når du skriver lister og planlegger, bruker du da vanlige notatbøker eller agenda/planlegger med ferdigtrykt dato? Mitt tips til å mestre stress er å gå en tur i frisk luft eller koble av med te og bol :)

  Liker

   • Hjertelig takk, Frida!
    Jeg har et utvalg notatbøker, og så bruker jeg massevis av post-its i fine farger, hoho. I noen perioder har jeg sånne agenda-bøker også, men mest i studiesammenheng, når det er mange tidsfrister å holde styr på.
    Det å bevege seg og få litt frisk luft er et veldig godt innspill, og det er så koselig å kunne koble av med tekopp og et kapittel eller to!

    Liker

 2. Hei Synne!
  Det er så kjekt å lese bloggen din, og ikke minst høre podcastene dine :) Jeg er også glad i ting som får meg til å stresse ned, for meg er det gull verdt å kunne pusle med håndarbeid, systematisere rot (for eksempel rydde klesskapet) og kose med pusen min :)
  Jeg var så glad da jeg fant bloggen din, du var jo et kjent fjes! Husker du brukte å handle på Bunnprisen jeg jobbet på i Molde seint på 2000-tallet. Husker jeg misunte Kaizers-skjorta di, og at du alltid var så hyggelig :-D

  Keep up the good work!

  Liker

  • Tusen takk for fin kommentar, Linn!
   Fy søren, for et morsomt sammentreff at du jobbet på min lokale Bunnpris! Så veldig hyggelig at du husker meg fra den tida – det er jo snart ti år siden jeg bodde i Molde. Trivdes ordentlig godt i den byen! Har forresten Kaizers-skjorta fortsatt, hoho.
   Enig, det er kjekt å klarne tankene ved å rydde og systematisere, og kattekos hjelper jo mot ALT <3
   Takk for at du leser! Fortsatt god sommer!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..