A little limbo

InstaLondon

Hei igjen, dere! Jeg er hjemme i London etter en innholdsrik og aldeles super ferie i Frankrike.
Jeg sier «hjemme», men faktum er at jeg flytter fra denne leiligheten, denne byen og dette landet om bare ei uke! Det føles helt uvirkelig, for dette årsoppholdet har gått så fort, og snart er det over.

Nå er det kofferter og klesvask overalt, og kameraet er fullt av bilder, mens kjøleskapet er nesten tomt, men hvor mye rekker vi egentlig å spise på den lille tida vi har igjen her? Hvilke steder vil vi besøke en siste gang før vi reiser? Hvilke eiendeler får bli med tilbake til Norge, og hvilke kan selges eller doneres? Hvor mange kilo blir flyttelasset på, og hvor mye vil overvekta koste?

De praktiske greiene er én ting, og så kommer alle følelsene i tillegg. Jeg gruer meg til å forlate favorittbyen min og alle stedene og personene jeg er glad i her, og samtidig er jeg nysgjerrig og spent på det som ligger foran oss. Et nytt hjem (i et hus!), et nytt sted og et nytt kapittel.

Det er fullt kaos i livet og hodet mitt for tida, så jeg håper at dere bærer over med meg i ukene som kommer. Takk for at dere er så gode! Jeg skal prøve å holde dere oppdatert og å vise litt av alt det fine jeg har opplevd i det siste, men jeg ligger langt etter på bloggfronten, dessverre. Sånn går det når livet kommer i veien, hihi!

Bildet kommer fra min Instagram, forresten – jeg pleier stort sett å dele noe hver dag, for det går jo raskere å publisere et bilde og noen ord der enn å skrive et innlegg her inne, så følg meg gjerne!

Disse siste dagene i London skal jeg lage lange lister og gjøre tusen viktige ting, men jeg skal også senke skuldrene mellom slagene, for å nyte byen og sommeren og tilværelsen. Det er viktig, også når man er stresset og lever i limbo. Kanskje aller viktigst nettopp da.

– – – – –
Hello again, you guys! I’m back hom in London after a wonderful vacation in France. I say «home», but the fact is that this flat, this city and this country will only be my home for one more week! Our year long stay in London has passed so fast, and now it is coming to an end. Now our apartment is full of suitcases and laundry, and my camera is crammed with photos, and the fridge is empty, but how much food will we actually need before we leave, and which places will we have time to visit once more, and what gets to come back with us, and what must be sold or donated, and how heavy will our luggage be when we leave? There are so many things to do and so many questions, and it feels chaotic, and I’ll need some time to sort through stuff. I’ll try to keep you updated, but it might take a few weeks to share all the lovely things I’ve done lately! That’s just how it is when life gets in the way, haha. Thanks for bearing with me! (The photo is from my Instagram, by the way, where I normally post every day, so follow me there for the latest.) These last few days in London I’ll make long lists and get a thousand chores done, but I’ll also try to breathe and enjoy. Enjoy the city, enjoy summer, enjoy life. That is important, even when you are stressed out and living in limbo. Especially then.

Reklame

4 tanker på “A little limbo

  1. Veit hvordan det føles, for har det omtrent på samme måte nå! Så rart å liksom ha litt hverdag når den skal bli helt annerledes igjen om bare ei ukes tid. Lykke til med flyttingen og håper dere får tid til å kose dere òg!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..