Five days in France

Paris

Nå tar jeg en liten feriepause på fem dager, for i skrivende stund sitter jeg på et Eurostar-tog på vei til Frankrike. Vi skal i bryllup på et slott i Normandie!

Herlighet, som jeg har sett fram til dette, og for noen venner jeg er så heldig å ha. Vi skal feire brudeparet i tre dager til ende, og jeg har en smaragdgrønn vintagekjole i kofferten, og det er spådd fint vær. Alle hjerter gleder seg!

Vi skal overnatte i Paris både før og etter bryllupet, men mesteparten av tida skal tilbringes i en liten landsby på den franske landsbygda. Sommeridyll, hoho.

Ettersom jeg har tenkt å være mer opptatt av omgivelsene, selskapet og vinen enn av mobildekning og wi-fi, blir det ingen aktivitet her inne før vi er hjemme i London på tirsdag. Ha det så bra i mellomtida, mine fine!

– – – – –
In other words: I’m taking a five day break, as I’m currently on the Eurostar en route to France. We are going to a wedding at a castle in Normandie! I feel so lucky to have such amazing friends, and I’m sooo looking forward to celebrating for three days in the French countryside. I’ll be back on the blog on Tuesday, when I’m home in London. All the best in the meantime, my dears!

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..