AFK

Moving / etdrysskanel.com

Et lite livstegn fra kaosland! Oppussing og innflytting tar jo gjerne litt lenger tid enn planlagt. Vi står på hodet i kofferter, gulvlister, kjøkkeninnredning, maling og bøtter med vaskevann. For den som trenger en liten oppdatering på vår nye bosituasjon, kan jeg jo minne om dette innlegget!

Vi er inne i en slik periode som man vokser på (jeg har lært å montere skap, lakke benkeplater og feste dørhåndtak!), og som man vet at man trolig vil minnes med et smil (vi spiser på gulvet fordi vi ikke har møbler), men som er veldig slitsom når den pågår. Jeg går rundt i en slags døs av lite søvn, store overganger og mange ting å tenke på, og gleder meg til ting roer seg litt.

Jeg kommer sterkere tilbake når brikkene har falt på plass! Kanskje noen flere vil delta i konkurransen så lenge?

Håper alle har en fin start på august!

– – – –
In other words: We’re in the middle of renovating and moving, so I’ll be back soon!

Reklame

2 tanker på “AFK

    • Ja, her skjer det ting! Leiligheten i Oslo skal leies ut videre, for vi skal bo ett år i Lillestrøm, i et hus som foreldrene til Jonas eier! En kjempestor overgang og en helt annen hverdag, men en veldig fin mulighet. Nå begynner det heldigvis å bli ferdig også, hoho. Her er det forresten masse plass til besøk neste gang du er i Norge! Stor klem til deg! <3

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..