Thirteen things I look forward to

August / etdrysskanel.com
August / etdrysskanel.com

Vent litt, er det onsdag i dag? Jeg var helt sikker på at det var torsdag?
Det er visst ikke så lett å holde styr på kalenderen, men det er lett å liste opp sånt jeg ser fram til, så da gjør jeg det!

– Å kunne drikke kveldsskaffen fra Mummikopp, ettersom de endelig har flyttet inn i kjøkkenskapet.

– Å bake kake med eplene fra treet i hjørnet av hagen, når de modner og er på sitt beste.

– Å hente resten av flyttelasset og få tilgang til alle kjolene mine! Det blir så godt å ha alle svinseplagg og vintagevenner samlet på ett sted.

– Å dra på båttur og drikke vin sammen med moren og søsteren min på søndag. (Vi gjentar denne suksessen!)

– Å finne meg til rette i dette huset og å bli kjent med Lillestrøm. Foreløpig tenker jeg fortsatt «hjemme i London»…

– Å prøve Pokémon Go når jeg får litt mer fritid, hoho! Kanskje det ligger noen lommemonstre på lur i nabolaget?

– Å få oppvaskmaskin igjen etter et år uten. Den ble installert i dag, og snart er den klar til bruk!

– Å dele gode minner fra London-sommeren med dere utover høsten, fra blant annet Kew Gardens, Hampton Court og Richmond Park.

– Å spise pasta med pestosaus til middag når Jonasflotte kommer hjem fra jobb.

– Å utforske nyåpnede steder i Oslo, samt besøke gamle favoritter igjen. Jeg har savnet Tigerstaden.

– Å ta fatt på videre sommelierstudier om noen uker og lære mer om vin i året som kommer.

– Å få tid og overskudd til å være sosial. Foreløpig har jeg ikke hatt anledning til å treffe en eneste venn etter at vi flyttet tilbake til Norge for en drøy uke siden, fordi renoveringen og flyttingen krever så mye, men den som venter på noe godt, venter som kjent aldri forgjeves! (Håper på å kunne begynne i morgen, ved å spise pizza med tre fine frøkner, hvis jeg rekker det. Krysser fingrene!)

Din tur! Hva gleder du deg til for tida?

– – – – –
In other words: Hey, what day is it? I can’t keep track, but I can list things I’m looking forward to! Here we go.
– Drinking my evening coffee from a Mooming mug. They finally moved into the kitchen cupboard today! – Baking a cake with the apples from the tree in our garden, when they are ripe and ready. – Getting the rest of our stuff from storage and having all my vintage dresses within reach again. – Going on a boat trip and having wine with my mother and sister on Sunday. – Settling into this house properly and getting to know my new surroundings. So far I’m still thinking «at home in London»… – Trying Pokémon Go when I get some free time! – Exploring newly opened places and going back to old favourites in Oslo. I’ve missed our capital. – Getting a dishwasher again after a year without. – Sharing lots of good summer memories from London with you this autumn. – Having pasta with pesto sauce when my boyfriend comes home from work. – Continuing my sommelier studies and learning more about wine in the coming year. – Having time and energy to spare to be social again, when this renovation and move is finally done.
Now it’s your turn! What are you looking forward to?

Reklame

13 tanker på “Thirteen things I look forward to

 1. Så spennende! Ser at jeg ikke har fulgt med på en stund, har mange jern i ilden, i tillegg til megatravelt på jobb for tiden, er det ikke typisk? Hehe. Savner å ha ferie og late dager, samtidig så er det mye gøy som skjer. Med SnapKollektivet (håper du følger) og så har Carina og jeg lansert podden vår også nå, iiik, det er spennende!

  Liker

  • Jeg bruker ikke SnapChat, men jeg synes det virker som et veldig godt initiativ! Jeg har akkurat samme følelse – på den ene siden er det jo herlig med ferie, men det er alltid gøy når alt starter opp igjen og nye ting skjer utover høsten, hoho!

   Liker

 2. Så fin liste, mye kjekt å glede seg til!
  Selv gleder jeg meg til:
  – Å begynne i ny jobb, selveste Drømmejobben.
  – En rolig helg med lite planer
  – Å møte igjen venninner som kommer tilbake fra ferie.
  – Skalldyrkveld med en gjeng flotte folk.
  – Lese videre i den fine boken jeg leser (Dager med blå himmel av Jennifer Niven).

  Liker

  • Takk for fin liste, og beklager sent svar!
   Oooh, gratulerer med Drømmejobben! Herlighet, det må jo føles formidabelt. Håper du finner deg godt til rette, og at tida framover blir fylt med flere hyggelige gjensyn, gode bøker og koselige kvelder!

   Liker

 3. Eg gler meg til
  -det sluttar å regne,slik at eg kan gå på blåbærtur
  -nystekte brød(dei står i omnen no)
  -eit par bra bøker som ligg klare til lesing
  -helg, sove lenge, kanskje segltur :)

  Ha ein strålande dag!

  Liker

 4. Jeg gleder meg:
  – Til varmen gir seg. Her jeg bor har vi hatt omtrent 35 C siden juni. Hver dag… Jeg savner regn! Og frisk vind! Og sjøen!
  – Til jeg får tbakemelding på et prosjekt (mulig jeg burde grue meg)
  – Til å følge bloggen din gjennom høsten :) Og podcast!
  – Og til jeg – om bare en liten uke – er i Hong Kong!

  Liker

  • Så superkult med Hong Kong! Håper du storkoser deg! Dessuten håper jeg at tilbakemeldingen var/blir bra og at været har kjølnet litt – det kan tross alt bli for mye av det gode, hiihi. Klem herfra!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..