Une petite pause

Nå er det ingen tvil om at hverdagen er tilbake for fullt! Jeg merker at jeg begynner å komme inn i nye arbeidsrutiner, og det føles bra å få struktur i dagliglivet. (Når man har én frilansjobb og ett tilkallingsvikariat er det egentlig ikke så mye struktur det er snakk om, for jobbmengden er alltid uforutsigbar, men jeg trives ganske godt med det!) Jeg leverer forresten en tekst til Oh Chérie hver annen uke, så jeg har nok av frister og idéer å holde styr på. Gøy og hektisk på samme tid!

For meg er det privilegium å kunne være kreativ, og jeg synes det er godt å være i aktivitet og kjenne at man bidrar. Det er også kjekt å holde bloggen ved like etter beste evne, selv om tida er knappere enn vanlig, og det er så hyggelig at dere er tilbake i kommentarfeltet etter sommerferien! (Jeg blir glad hver gang dere legger igjen noen ord, det vil jeg at dere skal vite.) Jeg merker riktignok at jeg har mindre tid å avse, og prøver å være mest mulig sosial når timeplanen tillater det. Det er et luksusproblem å holde på med så mange spennende og morsomme ting at man nesten ikke har anledning til å ta pauser og tenke litt på seg selv!

Det er likevel veldig viktig innimellom, synes jeg. Særlig nå som høsten kommer og tempoet er doblet siden ferien. Et lite avbrekk, en stille stund, gjerne i sensommersola, gjerne på en benk med en bok. Gjerne i Botanisk hage, gjerne i selskap med han jeg liker aller best.

Disse bildene er fra forrige uke, da vi begge hadde mulighet til å sette av noen timer til å slappe av og spankulere litt blant trær og vann og vekster. Hverdagsluksus!

CIMG9618

(Jeg har forresten nylig lest ut boka på bildet, The Curious Incident of the Dog in the Night-Time. Den er jo ikke akkurat ny, men endelig fikk jeg somlet meg til å låne den på biblioteket. Jeg angrer ikke – den er både søt, trist, frustrerende og morsom på én gang. Ikke minst er den annerledes og interessant. Anbefales!)

CIMG9614

CIMG9619

Fortsatt god helg, alle sammen! Håper dere finner tid til noen små pauser!

– – – – –

In other words: No rest for the wicked! I’m working two part-time jobs and writing for an online magazine, as well as blogging and trying to maintain a social life. It’s all a lot of fun, but I don’t have much time to spare! When I do, however, I love finding a quite bench in the Botanical Garden, just sitting there, reading and enjoying the late summer sun. Preferably next to my boyfriend, if he also has a moment. These photos are from a green break last week.

Reklame

9 tanker på “Une petite pause

  1. Ååh, det såg koseleg ut :) kvardagen er fin, men det er litt hardt å innsjå at døgnet ikkje er utstyrt med nok timar og at døgnet byrja bli kortare. Heldigvis er der alltid ei råd, og rutiner er fint :-) eg vonar du har ei framleis god helg, og går ei flott veke i møte!

    Liker

  2. Ser så koselig ut. Håper på å få tatt en tur dit i begynnelsen av oktober. Da vi skal ha noen kose og avslappningsdager. Ha en fin høst

    Liker

  3. du har rett ,til å gi deg «une petite pause». og disse bilder og ord gjør en fin ekko, selv opp her. en pause som den jeg ga meg selv en uke siden fredag ​​fortiden (jobbet på taket mitt var 30 grader, med tørste) ned og drakk en boks med «akevitt Løiten sommer» . oh!, en tur, en hage, ( portique «forhall» (ingen kommentarer Epicurean filosofi plato, lover!). Jeg var i en hage «middelaldrende» dette var ikke mye orden som din. det vakreste som gjorde meg en liten drøm, er dette bildet av trærne i skogen: Jeg har en ,som er nesten det samme pa sommer. dette Jeg lyttet til musikk av «Concerto Aranjuez» av Joaquim Rodrigo «gitar, og det går vakkert med vakker harmoni. så det gjorde meg tenke på trær (Dendrology)» dendron «treet. ja, det er sikkert en noe magisk å finne den på kjøleskapet mitt, Magnette vakkert maleri (H. Matisse: landskab Ved «Collioure» studie livsglaeden 1905). endelig og oppriktig jeg leste artikkelen din (bistro loppe oh dear) som er stor suksess og gjøre meg ønsker … denne turen er ikke bare en kort pause, er det en stor pusten!… mes compliments pour cette petite pause jardin . veldig god uke .

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..