Colourful Paris

Det franske flagget er kanskje trefarget, men i den franske hovedstaden er det alltid mange flere farger å se! Jeg savner Paris litt ekstra for øyeblikket, kanskje fordi at jeg på denne tida i fjor var i ferd med å flytte dit. Her kommer et lite bildedryss!

CIMG2263

CIMG8220

CIMG0763

CIMG5853

CIMG0883

CIMG1682

CIMG7162

CIMG2030

CIMG7886

CIMG7953

CIMG6564

CIMG7710

CIMG6520

CIMG4207

CIMG7280

CIMG5695

CIMG6970

CIMG5102

Det er godt å vite at denne flotte byen ligger bare en kort flytur unna, og dessuten er det fint å ha en harddisk full av bilder derfra!

– – – – –

In other words: The French flag might only have three colours, but there are always plaenty more to see on the streets of the French capital! I miss Paris a little more than usual right now, maybe because at this point last year, I was preparing to move there. I love that this pretty place is only a short plane ride away, and it also helps to have a hard drive full of photos!

Reklame

27 tanker på “Colourful Paris

 1. For et fint innlegg… skjønner hva du mener, bodde i Paris i fjor jeg òg, og savner det noe innmari. Paris er liksom litt klisjé, romantikkens by og det der… men når du bor der, ser du helt andre sider av denne fantastiske byen enn Eiffeltårnet og Champs-Elysées, byen byr på så utrolig mye forskjellig og du finner skatter overalt, særlig når du ikke leiter etter dem! Veldig glad du fortsetter å blogge om Paris selv om du ikke bor der enda, alltid fint å drømme seg tilbake.

  Liker

 2. Vi var seks dager i Paris i sommer, og de t-banesetene satt vi på VELDIG mye;) Det var så mye fint der – fine stunder i Palais du Luxemborg-parken, sovne på en benk foran Eiffeltårnet, spise makroner og kake på Pierre Hermé, gå tur langs Senen, togtur, god mat. Kan godt dra tilbake;)

  Liker

 3. det er litt som en liten nyhet av tingen, jeg har aldri sett det som Paris, mange farger (øynene dine, de ser det). sikkert enn noen parisisk; og jeg mer, jeg ser andre steder (men uten farge). i disse vakre dager, vi fortsatt, ser jeg svært ofte, trærne, en himmelen av vakker, dyp blå, og dens lys og varme som forbløffer, som nå i dag .
  men vet at hver morgen (noen ganger, etter å ha lyttet til åtte timer » nrk p2″ Kultur «) på min vei til jobb med bil på hjørnet av gaten min, ser jeg den majestetiske Eiffeltårnet og vi sier -» bonjour » ;og bon jour …

  Liker

 4. Dette var fint! Det er veldig rart at eg aldri har hatt Paris-draumen, for kvar gong eg ser byen i bilete eller beskirve med ord eller på film så verkar den ganske magisk. Men besøke den må eg vertfall ein gong.

  Liker

 5. Så fine bilder! Likte spesielt godt alle fargerike kafébord og -stoler, og ikke minst de fargerike marengsene. Skjønner godt at du savner byen. En gang håper jeg vi kan reise til Paris sammen, så du kan vise meg noen av de fine tingene du vet om sånn helt på ordentlig! God tirsdag til deg, fina!

  Liker

 6. Hei du. Jeg kjenner godt til hvordan det er å lide av akutt Parissavn. Jeg har en fin liten bok som heter «Paris in colour» som jeg ofte blar i når savnet slår til som verst. Den er full av Parisbilder, kategorisert etter farve.

  Heldigvis er Paris bare en liten flytur unna! ;)

  Liker

 7. Tilbaketråkk: Patchwork: September | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..