Hip to be square

Jeg elsker ruter. Kanskje kjærligheten blomstret for fullt etter det året jeg bodde i Irland? Jeg måtte bruke skoleuniform, men i stedet for å hate den og besudle den mest mulig, slik de krampaktig kule jentene gjorde, ble jeg etterhvert ordentlig glad i den. Jeg har skjørtet fortsatt, og bruker det jevnlig, og det er rutete. Jeg har flere andre ruteskjørt i ulike stoff og lengder, og jeg har også flere rutete kjoler. Den siste ble kjøpt på en liten bruktbutikk i Paris for ti euro. Jeg vet ikke hvor gammel den er, men for meg er den ganske ny, og jeg tar den med ut på eventyr i sommervarmen.

Den har friske farger, splitt på begge sider og fin lengde til rett over kneet.

CIMG8578

Den har små og søte lilla knapper både foran og på skuldrene.

CIMG8603
CIMG8593

…og den har strikk i livet som skaper fasong.

CIMG8605

Den er fin å posere på balkongen i når det er overskyet, haha (men så viser motlyset seg å være vanskelig likevel, og det er vel kanskje bare passende om sommeren).

CIMG8577-2

Hurra for fine, enkle og behagelige bomullskjoler, perfekte til parkliv og iskaffe og utflukter!

– – – –

In other words: I love check patterns. Maybe my fascination began when I spent a year in Ireland? I had to wear a school uniform, but instead of hating it and manipulating it like the desperately cool girls did, I embraced it and becam very fond of it. I still have the skirt, and I wear it regularly, and it’s tartan. I have several other skirts with different kinds of square patterns, and several dresses as well, the newest of which I brought home from Paris. I bought it for ten euros at a second hand shop, and I don’t know how old it is, but for me the novelty hasn’t worn off! I take it out in the summer heat. It has bold colours, a nice length, a split on each side of the skirt, cute buttons in the front and on the shoulders, and an elastic band in the waist which creates a nice shape. Here we are together, slightly overexposed on the balcony… I love this kind of simple, pretty, comfortable cotton dress – it’s perfect for a day in the park!

Reklamer

8 tanker på “Hip to be square

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.